Fenerbahçe YENİ YILDA YEPYENİ F.BAHÇE

YENİ YILDA YEPYENİ F.BAHÇE

01.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kanarya’da önemli maçlar öncesinde takım yemekleri geri dönecek ve bu yemeklere yöneticiler de katılacak.

YENİ YILDA YEPYENİ F.BAHÇE

ALİ CAN

Haberin Devamı

F.BAHÇE’NİN yarım sezonda 24 puan kaybetmesi ve tüm imkanlarına rağmen bir türlü istenilen futbolu sergileyememesi “takım içindeki sorun mu var” sorusunu akıllara getirirken, sarı-lacivertliler sezonun ikinci yarısına çok daha kenetlenmiş olarak girmeye hazırlanıyor. Karabük maçı sonrasında istifa eden Aykut Kocaman oyuncuların ve baykan Aziz Yıldırım’ın çabalarıyla göreve devam kararı alırken, hocanın bırakma kararı almasının altında en önemli faktör olarak oyunculara olan kırgınlığı yatıyordu.

İSTİFA BİRLEŞTİRDİ
GÜVENDİĞİ isimlerden beklediği performansı göremeyen Kocaman 3 Temmuz sürecinde takımın gösterdiği direnci her defasında taktir ettiğini birçok kez dile getirirken, başkan Aziz Yıldırım’ın Metris günlerinin sona ermesiyle sezonun çok daha rahat geçmesi bekleniyordu. Ancak kadroya Salih, Kuyt, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Krasic ve Meireles gibi 7 yeni isim katılırken, takımda beklenen kaynaşma bir türlü sağlanamadı. Bu ortamı kurması beklenen kaptan Alex de Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle köşesine çekilmeye tercih edince beklenen arkadaşlık atmosferi bir türlü kurulamadı. Hocasıyla yaşadığı sorunlarda Sambacı’ya destek olanların yanı sıra tepki gösterenler bulunması nedeniyle sarı-lacivertli oyuncular geçmiş yıllardaki saha dışı birlikteliği bir türlü gösteremedi.
FUTBOLCULARIN eşleri bile eskisi gibi birbirlerine gidip gelmez oldu Öncesinde ise doğum günleri birlikte kutlanır, tekne partileri yapılır, yılbaşında özel kutlamalar bile yapılırdı. Hatta 2012’ye girilirken Alex’in evinde verdiği özel davet hala akıllarda. Kasımpaşa maçının ardından eski günlere dönüşün sinyallerini veren futbolcular Aykut Kocaman’ın istifasını verdiği Karabük maçının ardından ise tek vücut oldular.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
KAPTAN Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel ikinci yarıda kolları sıvayarak yeni organizasyonlara imza atmaya hazırlanıyor. Volkan artık klasikleşen tekne partisini bu sezon çok istemesine rağmen gerçekleştirememişti. Uygun bir zamanda bu plan tekrar hayata geçecek. Önemli maçlar öncesinde takım yemekleri geri dönecek ve bu yemeklere yöneticiler de katılacak. Zeynep Demirel de futbolcu eşleri arasındaki birlikteliği kuvvetlendirecek organizasyonlarla aile ortamını kuvvetlendirecek.
KAMPLARDA bile yemek mönüsü değişecek gerekirse takımdaki yabancıların ülke mutfağına göre yemekler yapılacak. Geçmişte yapılan Brezilya partilerinden yola çıkılarak Türk gecesi bile düzenlenecek. Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin takım ruhu için tatilde bile kolları sıvayarak şimdiden yol almaya başladı.