Galatasaray Yıldız oyuncu bıktırdı! Galatasaray alternatif isimlere yönelme kararı aldı

Yıldız oyuncu bıktırdı! Galatasaray alternatif isimlere yönelme kararı aldı

29.07.2023 - 11:15 | Son Güncellenme:

Transferin hızlı takımlarından son şampiyon Galatasaray, yıldız oyuncu uzun zamandır net bir yanıt vermeyince rotayı alternatif isimlere çevirecek.

Yıldız oyuncu bıktırdı Galatasaray alternatif isimlere yönelme kararı aldı

Süper Ligi şampiyonlukla noktalayan ve Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kaan Ayhan'ın bonservisini alan, Halil Dervişoğlu'nun ezeli rakibi Beşiktaş'ın elinden kapan Galatasaray yönetimi, Angelino, Cedric Bakambu ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Wilfried Zaha'yı renklerine bağladı. 

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu bıktırdı Galatasaray alternatif isimlere yönelme kararı aldı

YARIN STATTA İMZA ŞOV 

Galatasaray’da yarın büyük gün. Cim-Bom, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta adeta gözde gösterisi yapacak, yeni transferlerine imza attıracak. Akşam antrenmanı öncesi imza şov yapılacak sarı-kırmızılılar, daha sonra da antrenmanı taraftarına açacak. Sarı-kırmızılı taraftarların haftalardır yolunu dört gözle beklediği ve nihayet İstanbul’a gelen Fransız yıldız Mauro Icardi şüphesiz geçen sezonki şampiyonluk kutlamalarında olduğu gibi yine etkinliğin en önemli aktörü olacak.

ZAHA TARAFTARLA BULUŞACAK

Zaha da yine taraftarın karşısına çıkacak. Diğer transferler Angelino, Bakambu ve Halil Dervişoğlu da yarınki organizasyonda taraftarın karşısında imza atacaklar. İmza etkinliğine gidecek taraftarlar daha sonra antrenmanı da takip edebilecekler. Sarı-kırmızılı kulüp de bu önemli etkinlik için taraftarına çağrı yaptı. Paylaşımda, “Haydi büyük Galatasaray taraftarı, pazar günü (yarın) Rams Park’a. Yıldızların, Galatasaray formasıyla taraftarımızın önünde ışıldayacağı imza töreninin ardından futbol takımımızın antrenmanında hep birlikte olacağız” denildi.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu bıktırdı Galatasaray alternatif isimlere yönelme kararı aldı

G.SARAY'DA PAREDES KARARI

Galatasaray, uzun süredir transfer gündeminde yer alan Leandro Paredes'ten vazgeçiyor. L'Equipe'te yer alan habere göre, sarı-kırmızılı takım, Arjantinli yıldız için PSG ile 6 milyon euro bedelle anlaşma sağladı. Ancak Paredes transfer için son kararını hala vermedi. Galatasaray bu nedenle Paredes için artık beklememe kararı aldı.

Yıldız oyuncu bıktırdı Galatasaray alternatif isimlere yönelme kararı aldı

ALTERNATİFLERE YÖNELECEK

Galatasaray'ın Paredes için beklememe kararı sonrası orta saha için alternatif isimlere yöneleceği aktarıldı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Paredes için yaptığı açıklamada, Arjantinli yıldızın ilk alternatiflerini beklediğini açıklamıştı. Timur, "Paredes ilk alternatiflerine bakıyor. Oradan gelecek sonuca göre hareket edecek." sözlerini kullanmıştı.

DEVLERDE FORMA GİYDİ

Boca Juniors altyapısından yetişen Paredes, Avrupa kariyerinde Roma, Empoli, Zenit, Paris Saint-Germain ve Juventus formaları giydi.

 

Yazarlar