Fenerbahçe Yobo'dan flaş iddia!

Yobo'dan flaş iddia!

07.08.2013 - 22:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunmacısı Joseph Yobo, Cardiff City iddialarına cevap verirken, sarı-lacivertlilerin Devler Ligi'ne katılamaması durumunda yabancıların çoğunun takımdan ayrılabileceğini belirtti."

Yobodan flaş iddia

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike transferi sonrasında artan yabancı sayısı nedeniyle gönderilebileceği ifade edilen isimlerden Joseph Yobo'nun İngiltere Premier Lig'in yeni takımlarından Cardiff City'ye transfer olabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili bir röportaj veren Nijeryalı savunmacı, "Geleceğim ile ilgili birçok spekülasyon var ve devam ediyor. Gerçekte ise ne olduğunu bilmiyorum. Etrafımda dolaşan haberlerden haberim yok." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin CAS'ta süren dava sonunda Şampiyonlar ligi'ne katılamama ihtimalini de değerlendiren 32 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı kesin olarak açıklanmadığı sürece spekülasyonlar devam edecek. Eğer Devler Ligi'ne alınmazsak birçok yabancı oyuncu ayrılmak zorunda kalacak" diye konuştu.

Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'nde devam edip edemeyeceğini belli edecek karar CAS tarafından 28 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Yazarlar