Magazin Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuk'a aşkını ilan etti

Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuk'a aşkını ilan etti

21.08.2023 - 22:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da bekleneni veremeyen ve Fransa'ya geri dönen Yusuf Yazıcı yeni bir aşka yelken açtı. Yusuf, Melisa Aslı Pamuk ile olan fotoğraflarını paylaştı.

Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuka aşkını ilan etti

Trabzonspor’da ikinci kez forma giyen ve bekleneni veremeyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı ile ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk aşklarını ilan etti.

Haberin Devamı

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, aşklarını geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla iddiaları doğrulamıştı

ARTIK SAKLAMIYORLAR
Melisa Pamuk, sosyal medya hesabından kalp notunu düşerek Yusuf Yazıcı ile olan fotoğraflarını paylaştı. Yusuf Yazıcı da aynı fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuka aşkını ilan etti

EVLENİYORLAR
Son olarak Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı'nın, evlilik için ilk adımı attığı ortaya çıktı. Milli futbolcu, Fransa’nın başkenti Paris’te sevgilisine evlenme teklifi etti. Teklif karşısında şaşıran Pamuk, “Evet” yanıtını verdi.

NANTES'TAN TRANSFER TEKLİFİ
Trabzonspor'daki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı'nın geleceği merak ediliyor. Fransa basınında yer alan habere göre; Nantes, Yusuf Yazıcı'yı yakın takibe aldı. Nantes'ın bu transfer için henüz resmi bir hamlede bulunmadığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Lille'in Yusuf Yazıcı'nın bonservisini 5 milyon eurodan daha az bir miktara verebileceği kaydedildi. 26 yaşındaki on numaranın Lille ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 9 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 39 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 2 gol atma başarısı gösterdi.

LILLE'DEN DEV BONSERVİS
Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonu başında Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e transfer oldu. Yusuf Yazıcı'nın transferinden bordo-mavililer 18 milyon 500 bin euroluk bonservis geliri kazandı.

Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuka aşkını ilan etti

Lille'in kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan Yusuf Yazıcı, daha sonra Christoph Galtier ile yaşadığı sorunlar sonrası yedek kulübesine çekildi. Tecrübeli orta saha, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak CSKA Moskova'da geçirdi. Yusuf Yazıcı geride kalan sezonda ise kiralık olarak Trabzonspor forması giydi.