Voleybol Zehra’dan Scoreboard’a özel! Bir sporcudan fazlası

Zehra’dan Scoreboard’a özel! Bir sporcudan fazlası

07.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan Scoreboard, daha ilk sayısında büyük ilgi gördü. Dergicilik hayatına vizyoner bir yaklaşımla hazırlanan Scoreboard’un 2. sayısında kapak sayfasını A Milli Kadın Voleybol Takımımız ve VakıfBank’ın şampiyon yıldızı Zehra Güneş yer aldı.

Zehra’dan Scoreboard’a özel Bir sporcudan fazlası

“Skordan bağımsız, spora bağımlı” sloganıyla geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan Scoreboard daha ilk sayısında büyük yankı uyandırdı. Dergicilik hayatına yeni bir kadraj ile bakan, görsel ve içerik anlamında yenilikçi, vizyoner bir yaklaşımla hazırlanan Scoreboard’un 2. sayısında kapak sayfasını A Milli Kadın Voleybol Takımımız ve VakıfBank’ın şampiyon yıldızı Zehra Güneş süsledi...

Haberin Devamı

‘ŞANS HAZIR OLANA GELİR’

Genç neslin idol ismi Celal Umut Eren’e verdiği özel röportajda, başarılarını, tatil bile yapmadan nasıl çalıştığını, hedeflerini ve daha fazlasını Scorebord ile paylaştı, gerçek bir sporcunun nasıl olması gerektiği sorusunu tüm içtenliği ile anlattı. Zehra, “Tavsiye vermeyi sevmiyorum ama kendinize değer verin, inanın, güvenin. Ve asla sizi alta çekmelerine izin vermeyin; şans hazır olana gelir!” dedi.

Zehra’dan Scoreboard’a özel Bir sporcudan fazlası