Basketbol Zeljko Obradovic'e şok! 'En iyi ihtimali değerlendireceğiz'

Zeljko Obradovic'e şok! 'En iyi ihtimali değerlendireceğiz'

06.11.2022 - 11:00 | Son Güncellenme:

EuroLeague sahnesine geri dönen Partizan'da zor günler yaşanıyor. Sırp ekibinin başantrenörü Zeljko Obradovic'ten açıklama geldi.

Zeljko Obradovice şok En iyi ihtimali değerlendireceğiz

Bu sezon uzun bir aradan sonra EuroLeague sahnesine geri dönen Partizan, her ne kadar ligdeki son 3 maçını kazansa da zor günlerden geçiyor. Bu durumun başlıca nedeni ise takımdaki sakat oyuncu sayısının gittikçe artması.

Haberin Devamı

Partizan’ın son olarak deplasmanda Panathinaikos‘u 89-91 mağlup ettiği maçta takımın genç uzunu Balsa Koprivica, elinden sakatlanarak kenara alınmıştı. Karşılaşmanın ardından Koprivica’nın elinin kırıldığını ve en az 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bu durumun ardından basın mensuplarına konuşan koç Zeljko Obradovic, olası bir sezon ortası transferi ihtimalini değerlendirdi. Eurohoops'un haberine göre; transfer ihtimalini değerlendireceklerini söyleyen Obradovic, şu ifadeleri kullandı:

“Oturacağız ve şartların nasıl gelişeceğini değerlendireceğiz. Özellikle önümüzdeki yoğun maç takvimine baktığımız zaman elimizdeki oyuncu sayısının yetersiz olduğu çok bariz. Transfer piyasasına bakarak önümüzdeki seçenekleri araştıracağız. Aceleyle karar vermek istemiyoruz, iyice düşünerek takımımız için en iyi ihtimali değerlendirmeye çalışacağız.”

Haberin Devamı

Partizan’da 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacak olan Balsa Koprivica’nın yanı sıra Aleksa Avramovic ve Alen Smailagic’in sakatlıkları da sürüyor. Hem Avramovic, hem de Smailagic’in 2023 yılının Ocak ayından önce sahalara dönmesi beklenmiyor.

Ayrıca son olarak Avustralyalı yıldız Dante Exum’un da en az 2 maç boyunca formasından uzak kalacağı duyuruldu.

Yazarlar