Trabzonspor Zengin polemik

Zengin polemik

12.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Erkan Zengin polemiği yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp eleştirdi, bu yanıta bordo-mavililer tepkisiz kalmadı.

Zengin polemik

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe’nin Erkan Zengin hakkında yaptığı açıklamaya yanıt vererek, yeni bir polemik başlattı. Bordo-mavili futbolcunun önceki gün basına yansıyan, “Nani ve Van Persie sadece isim. Mbia 10 kat daha iyi” demeçlerinden Fenerbahçe yönetimi rahatsız oldu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, “Erkan Zengin’e tavsiyemiz profesyonel futbolcu gibi davranması, tribüne yönelik açıklama yapmadan, kendi işini yapması, kıyaslama yaparken elma ile armudu toplayıp kendini komik duruma düşürmemesidir” açıklamasını yaptı.

Bunun üzerine bordo-mavili kulüp, cevap verme zorunluluğu olduğunu belirtip resmi site üzerinden, “Bu bile oyuncumuzun ne kadar değerli olduğunun tek başına delilidir. Kaldı ki Erkan Zengin, Fenerbahçeli oyuncuları rencide edecek bir cümle kurmamış, aksine tüm futbol kamuoyunun hemfikir olduğu bir konuya takım arkadaşını onore ederek değinmiştir. Fenerbahçe’nin yapmış olduğu transferler bizi ilgilendirmez fakat Nani ve Van Persie transferlerinden sonra Avrupa futbol kamuoyunda ligimiz hakkında ‘Türkiye Süper Ligi organik çöp bidonu’ diye haberler yapıldığı da ortadadır. Fenerbahçe Kulübü’nün Erkan Zengin’e cevap vermek yerine Avrupa kamuoyuna cevap vermesi daha doğru olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İki kulüp geçen sezon devre arasında Erkan Zengin’in transferi konusunda da karşı karşıya gelmişti.