Teknoloji Skype’ın iOS Uygulaması Artık Daha Kolay

Skype’ın iOS Uygulaması Artık Daha Kolay

05.10.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

iOS 9 ile hayatımıza giren yenilikler, uygulamalarda kullanılmaya başlandı bile. Bunun son örneğini Skype iOS uygulamasında görebilirsiniz... Popüler anlık mesajlaşma ve görüntülü iletişim uygulamalarından Skype, Microsoft'un bünyesine katıldığı günden bu...

Skype’ın iOS Uygulaması Artık Daha Kolay

iOS 9 ile hayatımıza giren yenilikler, uygulamalarda kullanılmaya başlandı bile. Bunun son örneğini Skype iOS uygulamasında görebilirsiniz... Popüler anlık mesajlaşma ve görüntülü iletişim uygulamalarından Skype, Microsoft'un bünyesine katıldığı günden bu yana birçok yeni özellik ile birlikte güncellendi. Hala daha yenilikler ile gelişim kaydeden uygulama, şimdilerde ise iOS sistemlerinde güncellenmiş durumda. 6.3 sürümüne yükselen Skype iOS, bununla beraber bildirim üzerinden mesajlaşma desteğine kavuşmuş durumda. Eğer Skype'ın son güncellemesini yaptıysanız artık uygulamaya girmeden gelen mesajları yanıtlayabilirsiniz. Bildirim üzerinden yanıtlama özelliğini aktif hale getiren Microsoft, böylelikle kullanıcılara kolaylık sağlamış oluyor.

Haberin Devamı

Skype, her ne kadar ses ve görüntü adına kullanılan bir sistem olsa da pek çok kullanıcı uygulamanın mesajlaşma özelliğini de tercih etmekte. Bu nedenle böyle bir özelliğin kullanılabilir olması iPhone ve iPad kullanıcılarına büyük oranda kolaylık sağlayacaktır. Bahsettiğimiz 6.3 güncellemesine App Store üzerinden ulaşmanız mümkün.