Oyun Dunyasi Sleeping Dogs: Definitive Edition Çıktı

Sleeping Dogs: Definitive Edition Çıktı

21.10.2014 - 00:47 | Son Güncellenme:

Sleeping Dogs, piyasaya çıkan birçok oyun arasından kendisini uzak doğu dövüş sanatları üzerine yoğunlaştırmış ve GTA serisinden farklı olduğunu kanıtlamıştı.

Sleeping Dogs: Definitive Edition Çıktı

Sleeping Dogs, Triad denilen Çin mayfalarını konu alıyor. Mafyanın içerisine sızan bir gizli polisi yönlendiriyoruz ve yaptıklarımız oyun sonucunu etkiliyor. Bu da oyunun öne çıkan en önemli özelliklerinden biri.

Haberin Devamı

Sleeping Dogs: Definitive Edition ile eski versiyonu olan Sleeping Dogs arasında göze çarpan önemli farklılıklar var. Ancak internette yığınla spekülasyon bulunmakta ve yeni oyunun grafiklerinin eskisine göre daha kötü olduğuna dair bir sürü de görsel var.

Oyunun yeni versiyonunun asıl amacı konsollara çıkacak olması. Bunun yanında grafiksel olarak gelişmeler ve değişimler mevcut. Grafik moturunun neredeyse tamamen elden geçmiş. Kendi sistemimde yaptığım testlerde yeni versiyonun optimizasyon olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Oyunun ilk versiyonu bilgisayarlarımıza çok büyük bir yük olmasına rağmen performans olarak çok iyi değerlere sahip değildi. Bunun giderilmesi, oyunun akıcılığını hızlandırmış.

Haberin Devamı

Buradan Sleeping Dogs: Definitive Edition çıkış fragman videosu izlenebilir.