Teknoloji Snapchat, Snap Map adlı yeni özelliğini kullanıma sundu

Snapchat, Snap Map adlı yeni özelliğini kullanıma sundu

22.06.2017 - 12:55 | Son Güncellenme:

Snapchat, Snap Map adı yeni özelliğini duyurdu. Snap Map ile milyonlarca Snapchat kullanıcısı birbirleriyle konumunu paylaşabilecek. Böylece arkadaşlarınızın nerede olduğunu bulmanızı kolaylaşacak.

Snapchat, Snap Map adlı yeni özelliğini kullanıma sundu

Snapchat, Snap Map adlı yeni harita özelliğini tanıttı. Snap Map sayesinde Snapchat kullanıcıları arkadaşlarını harita üzerinde gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilecek ve hikayelerini takip edebilecekesiniz.

Haberin Devamı

Snap Map üzerinden konumlarının paylaşılmasına izin veren kullanıcılar, harita üzerinde Bitmoji avatarlarıyla gösterilecek. Bitmoji üzerinde tıklayarak kullanıcının son hikayesine göz atabiliyorsunuz. Özellik sayesinde Snapchat üzerinde paylaşılan hikayeleri keşfetmek de mümkün olacak. Snap Map ile arkadaşlarınızın nerede olduğunu görmenin yanında, harita üzerindeki renkler sayesinde yakınınızdaki konser, tanıtım gibi popüler etkinlikleri keşfedebileceksiniz.

Kullanıcıların konumları sadece uygulama açıldığında güncelleniyor ve arka planda bir konum takibi yapılmıyor. Konumunu herkese açık olarak paylaşmak istemeyen kullanıcılar ise Ghost Mode'u kullanabiliyor. Kullanıcılar, kamera üzerinde iki parmağıyla kıstırma hareketi yaparak haritaya erişebiliyor.

Haberin Devamı

Snapchat'in yayınlanan son güncellemesiyle Snap Map, Android ve iOS kullanıcılarına sunulmaya başlandı.