Teknoloji Snapchat, Windows Phone’a Geliyor!

Snapchat, Windows Phone’a Geliyor!

27.06.2016 - 17:44 | Son Güncellenme:

Kısa sürede popüler sosyal medya uygulamaları arasına giren Snapchat, desteklediği platform sayısını arttıracağa benziyor…

Snapchat, Windows Phone’a Geliyor

Yayımlandıktan oldukça kısa bir süre popüler olan ve şimdilerde her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından indirilmekte olan Snapchat uygulaması, bu kez farklı bir haber ile gündeme gelmiş bulunuyor. Son günlerde imza attığı başarılar ile anılan ve ulaştığı kullanıcı sayısı ile beraber haber konusu olmayı başaran platform, yapılan açıklamalara göre yakın bir zamanda desteklediği mobil platform sayısını arttıracak. Şimdilerde sadece iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon üzerinden kullanılabilen uygulama, belirtilenlere göre Windows Phone kaynaklı modeller üzerinden de kullanılmaya hazırlanıyor. Henüz uygulamanın Windows için resmi bir şekilde onaylanmadığını belirtelim. Ancak bu konuda açıklama yapan resmi Lumia Twitter hesabı, müjdeli haberi takipçileri ile paylaştı.

Haberin Devamı

Henüz ortada resmi bir duyuru yok ancak Microsoft, resmi Lumia sayfası üzerinden Snapchat uygulamasının Windows Phone cihazları için de yayımlanacağını açıkladı. Konuyla ilgili sayfaya soru soran bir kullanıcı, karşılık olarak uygulamanın yakında Windows kullanıcıları ile buluşacağı, bunun için hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiği cevabını verdi.

Eğer bahsi geçen durum gerçekleşir ve uygulamaya Windows Phone desteği eklenirse beraberinde Windows 10 Mobile desteği de gelmiş olur. Şimdilerde cihazları güncellemek ile meşgul olan Microsoft, piyasada bulunan ve orta – üst segmentlere hitap eden modelleri hızlı bir şekilde yeni sisteme geçirmek ile meşgul.