Gündem Son Dakika... İstanbul'daki yangın kontrol altına alındı

Son Dakika... İstanbul'daki yangın kontrol altına alındı

19.07.2018 - 18:53 | Son Güncellenme:

Zeytinburnu'nunda boş olduğu belirtilen bir tekstil atölyesinde yangın çıktı. 19.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında atölyenin çatısı alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına Bakırköy, Bayrampaşa, Şişli, itfaiyesi 15 araç 60 personel ile müdahale etti.

Son Dakika... İstanbuldaki yangın kontrol altına alındı

Veliefendi Hipodromu yakınında bulunan metruk bir fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, hipodrom yakınındaki metruk binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatının tamamına yayılan yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Bakırköy, Bayrampaşa, Şişli, Fatih ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine ait 15 araç ve 60 personel ile müdahale edilen yangının kontrol altına alındığı öğrenildi.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İBB Zeytinburnu'nda çıkan yangın hakkında açıklama yaptı. Açıklamada; Zeytinburnu Veliefendi Hipodrom yanında metruk eski Akfil tektlil atolyesi olarak kullanılan binada yangın meydana gelmiş, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Zeytinburnu metruk binada çıkan yangın kontrol altında. Bakırköy, Bayrampaşa, Şişli, Fatih İBB itfaiyesi 15 araç 60 personel ile müdahale ediyor. Yangının Veliefendi hipodromu ile bağlantısı yoktur" denildi.

Haberin Devamı