Teknoloji Sony, ZX Serisine üst düzey yeni bir Walkman ekledi

Sony, ZX Serisine üst düzey yeni bir Walkman ekledi

05.09.2017 - 10:22 | Son Güncellenme:

Sony, Berlin’de düzenlenen IFA Fuarı’nda ZX Serisi’nin en yeni üyesi NW-ZX300’ü de müzik tutkunlarının beğenisine sundu.

Sony, ZX Serisine üst düzey yeni bir Walkman ekledi

ZX300, S-Master HX ile sağlanan dengeli çıkışı ve müzikseverler için, yine müzikseverler tarafından oluşturulan kullanıcı ara yüzü ile kusursuz şekilde tasarlanan bir müzik çalar içinde üst düzey kalite ve ses deneyimi vadediyor.

Haberin Devamı

ZX300, yüksek kaliteli ses için kurşunsuz lehim topları ile yeni lehimlenen S-Master HX dijital amplifikatörü sayesinde Yüksek Çözünürlüklü Ses sunuyor. Hem 11.2MHz DSD native playback hem de 384kHz/32bit PCM playback özelliği sayesinde, şarkılarınızı tam da sanatçının duyulmasını istediği şekilde dinleyebiliyorsunuz. ZX300, aynı zamanda daha düşük parazit ve daha net ses için tamamen ayrı sol ve sağ kanalları ile dengeli standart bağlantı da sunuyor.

Üst düzey dinleme deneyimi için, ZX300’de alüminyum şasi, daha düşük rezistans değeri ile birleşiyor. Daha şeffaf vokaller ve sağlam bas notaları için FTCAP (İletken Polimer Alüminyum Katı Kapasitör) ve yeni film kapasitör de dahil ediliyor.

WM-1 Serisinin başarısının ardından, yüksek kaliteli ses bu Walkman’de kilit önem taşırken, iç amplifikatörün kulaklık jakına takılması için OFC kabloların kullanılması, düşük rezistans değeri ile güçlü ses kalitesi ve kayıpsız sinyal aktarımı ile sonuçlanıyor. Güçlü bas ve daha düşük parazit için, çift kademeli kapasitör bu Walkman’in ana batarya güç kaynağı olma özelliğine sahip. Gelişmiş SN oranı ve büyük müzik veri hacmi ile yüksek kaliteli ses sunmak için ise, iki kristal osilatör kullanılıyor.

Haberin Devamı

Devre kartı üzerinde ses ile güç/dijital bloku birbirinden ayıran SN oranı, parazitin azaltılması ile daha da iyileştirildi. Muazzam ve son derece şeffaf bir ses kalitesi ortaya çıkaracak şekilde manyetik bozulmanın azaltılması için kulaklık çıkışında LC filtresi olarak yüksek kaliteli ses resistansı kullanıldı.

Aynı zamanda, daha iyi bir ses deneyimi için, sesi mevcut cihazlarınızdan Walkman’inize aktarmanıza imkan veren USB-DAC fonksiyonu ile PC’nizden de müzik dinleyebilirsiniz. ZX300 aynı zamanda Yüksek Çözünürlüklü Sesin keyfini çıkarmanın bir diğer yolu olarak MQA dosyalarını da destekliyor.

Tamamen müziğe adanmış dokunmatik ara yüz ile, ihtiyaç duyduğunuz her fonksiyon parmaklarınızın ucunda ve müziğin sesini sadece tek bir tıklama ile dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. İnce ve hafif tasarımı, 30 saatlik pil ömrü ile dahili 64GB belleğin yanı sıra harici bellek için desteği de içinde bulunduruyor. Tüm gün müzik dinleme imkanı veren bu Walkman uzun yolculuklar için ideal. Tek yapmanız gereken, Bluetooth teknolojisi veya NFC yoluyla kablosuz kulaklıklarınızı bağlamak. ZX300 BLUETOOTH bağlantısı sadece LDAC ile değil, aynı zamanda Qualcomm aptX HD ses ile de uyumlu olacak.

Haberin Devamı

NW-ZX300, 2017’nin 4. çeyreğinde temin edilebilecek.