Gündem Son dakika: Şortlu kadına tekme atan saldırgan tutuklandı

Son dakika: Şortlu kadına tekme atan saldırgan tutuklandı

29.10.2016 - 17:32 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Otobüste şort giyen hemşirenin yüzüne tekme attıktan sonra yakalanan ve serbest bırakılan Abdullah Çakıroğlu, yeniden çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

Son dakika: Şortlu kadına tekme atan saldırgan tutuklandı

İstanbul Çekmeköy'de belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu, tutuklandı.

Haberin Devamı

Daha önce iki kez gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve dün tekrar yakalanan saldırgan, bugün Anadolu Sarayı'nda mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme, 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası talebiyle hakkında dava açılan saldırganın tutuklanmasına karar verdi.

Anadolu Ajansı, mahkemede söz alan Çakıroğlu'nun "Cezaevinde işkence görmekteyim. Diz kapaklarımda kan toplanana kadar dövüyorlar. Benim cezaevinde can emniyetim yoktur, sağlanmasını talep ediyorum" dediğini bildiriyor.

İŞTE O ANLAR

Son dakika: Şortlu kadına tekme atan saldırgan tutuklandı

Saldırganın avukatı Şemsi Dak ise, tahliye sonrasında mahkemenin verdiği tutuklama kararının yok hükmünde olduğunu savundu.

Tutuklu yargılanan saldırgan daha önce 44 gün cezaevinde kalmıştı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda, hemşire Ayşegül Terzioğlu İstanbul’un Maslak semtinde çalıştığı hastaneden çıkıp evine giderken bindiği otobüste Abdullah Çakıroğlu'nun saldırısına uğramıştı.

Haberin Devamı

Altı sayfalık dava iddianamesinde, Çakıroğlu’nun hemşire Terzioğlu'nun yüzüne tekme attığı, Terzi’nin hafif nitelikte yaralandığı belirtildi. Saldırganın 'inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme', 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama', 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarını işlediği yer aldı.