Oyun Dunyasi SÖYLENTİ: Mortal Kombat X Predator DLC

SÖYLENTİ: Mortal Kombat X Predator DLC

19.02.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

Dövüş oyunlarına farklı bir boyut kazandıran ve yılların deviremediği oyunumuz Mortal Kombat X, söylentilere göre Predator ile bir araya gelecek. Unreal Engine 3 teknolojisini gözler önüne serecek olan Mortal Kombat X, yepyeni mekanikleriyle PS3, PS4, PC, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.

SÖYLENTİ: Mortal Kombat X Predator DLC

Dövüş oyunlarına farklı bir boyut kazandıran ve yılların deviremediği oyunumuz Mortal Kombat X, söylentilere göre Predator ile bir araya gelecek.

Unreal Engine 3 teknolojisini gözler önüne serecek olan Mortal Kombat X, yepyeni mekanikleriyle PS3, PS4, PC, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak. Oyun, 14 Nisan tarihinde bizlerle olacak.

DLC konusunda birçok oyun ve oyuncunun ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. Mortal Kombat X’in de indirilebilir içeriklerden nasibini alacağı gün gibi ortada. Ancak bu sefer sadece söylenti olduğu iddia edilen bir Predator DLC’si ile baş başayız. VideoGamer.com’un verdiği bilgiye göre Mortal Kombat X Predator, Haziran ayında piyasaya çıkacak. Filmden tanıdığımız Colonel Al Dillon karakterine, bu DLC ile kavuşacağız.

Ed Boon, aşağıdaki görseli retweet ederek Mortal Kombat X hakkındaki her türlü sürprize hazırlıklı olmamız gerektiğini tekrar hatırlattı. Tabii dikkat ederseniz, tweet’in tarihi geçtiğimiz yıla ait. Bunun yanında Warner Bros VideoGamer.com ile iletişime geçerek, söylentiye yorum yapmayı red etti. Yine de gelecekte böyle tatlı bir içeriğe kimse hayır demez. Şimdilik beklemedeyiz. Bakalım Mortal Kombat X, oyun dünyası için neler planlıyor.