Gündem Söz 41. bölümde sevilen isme veda! 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 41. bölümde sevilen isme veda! 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.04.2018 - 08:21 | Son Güncellenme:

Söz dizisi 41. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Herkesi ekran başına kilitleyen dizide Hafız şehit düştü. Hafız'ın vedası izleyenleri hüzünlendirirken Söz dizisi yine çok heyecanlıydı. Söz 42. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Söz 41. bölümde sevilen isme veda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Söz dizisi 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

SÖZ 40. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır.

Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır.


ALİ HAYDAR BOZDAĞ (MUSTAFA YILDIRAN) - HAFIZ

Haberin Devamı

Görev: Muhabere Uzmanı
Rütbe: Başçavuş
Lakap: Hafız

Araziyi ve yöreyi iyi bilir. Gerçekten hafızdır. Dindar bir ailede yetişmiştir. Boş konuşmaz, geyik yapmaz. Konuştuğu zaman da bilgece ve hikmetli sözler söyler. Sabırlı ve soğukkanlıdır.

Söz 41. bölümde sevilen isme veda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı