Gündem Söz 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz, babası için...

Söz 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yavuz, babası için...

30.04.2018 - 09:53 | Son Güncellenme:

Söz 44. bölümüyle heyecan fırtınasına sahne oldu. STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Söz yeni bölüme Karabatak'ın gece yarısı çıktığı görevde karşılaştığı sürpriz damga vurdu. İşte Söz 45. yeni bölüm fragmanı...

Söz 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yavuz, babası için...

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kiliteyen Söz yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. İşte Söz 45. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

SÖZ 44. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Agah’ın deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz, babasının hayatından endişe duysa da onun vereceği işareti beklemektedir.

Bu sırada Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmektedir. Erdem ve Yavuz bu görev için birlikte hareket ederken, Ataşe bu bilgilerin yerine ulaşmaması için onları takip etmektedir.

Derman’ın yapacağı eylem Yavuz’u hayati bir karar vermek zorunda bırakır.

Ebu Zübeyir’in tutulduğu özel hapishaneye gönderilen Agah, Medusa’ya dair bilgileri öğrenmek için harekete geçer. Agah’tan gelecek işaretle, onu tutulduğu yerden kurtarmak için harekete geçmeyi planlayan Tim, gerekli bilgileri Karabatak sayesinde elde eder..

Haberin Devamı

Karabatak ise gece çıktığı görevde hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşır.

SÖZ 45. YENİ BÖLÜM FRAGMANI