Teknoloji Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü

Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü

27.04.2018 - 14:11 | Son Güncellenme:

Bu günlerde hemen hemen her mobil teknoloji ürünü bir USB şarj cihazına ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden şarj cihazlarında fazladan bir çıkışa sahip olmak her zaman işinizi kolaylaştıracaktır. Biz de şu anca mevcut olan en iyi üçüncü taraf şarj cihazlarandan Spigen’in Qualcomm 3.0 destekli çift USB çıkışa sahip F207 adlı modelini inceledik.

Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Akıllı telefonunuzun şarj cihazı artık size yetmiyor mu? Ya da seyahatlerinizde sürekli ekstradan bir USB çıkışı mı arıyorsunuz? Teknolojinin evrimi ve Quick Charge sayesinde orijinal güç kaynağı ünitesi satın almanıza gerek kalmıyor. Bunun bir örneği Hızlı şarj 3.0 ve iki USB çıkışa sahip Spigen F207. Peki neden bu cihazı satın almalısınız? Hadi bakalım…

Paket içeriği son derece basit. Paket içinden sadece duvar şarj cihazı çıkıyor. Spigen, kutu içine garanti veya kullanım kılavuzu koymamış, zaten bunlara pek ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan tüm bilgiler paketin üzerinde yazıyor. Boş yere kağıt harcamamışlar.

Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü

Duvar şarj cihazı çok kompakt (95 x 58 x 23 mm ve yaklaşık 90 g) ölçülere sahip. Tek girişli standart bir güç kaynağından biraz daha büyük. Bununla birlikte, Quick Charge 3.0 teknolojisi ve arkadaki çift USB çıkışı onu rakiplerinden ayırıyor.

Haberin Devamı

Ek olarak, kompakt tasarım, evinizdeki her prizine uyum sağlamasına, küçük LED ise (USB girişleri arasında yer alan mavi nokta) karanlıkta bile cihaza veya girişlere ulaşılmasına yardımcı oluyor.

Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü

Spigen F207, hem Quick Speed 3.0 hem de standart teknolojiyle uyumlu. Aynı anda hem iPhone hem de Android akıllı telefonunuzu şarj edebilirsiniz. F207, Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG gibi pek üreticinin cihazlarıyla uyumlu.

Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisi, cihazlarınızı sıradan şarj aletlerine göre 4 kata kadar daha hızlı şarj edebiliyor. Bu tür teknoloji, otomatik olarak bağlı cihaza uyum sağlıyor, optimum şarj ve cihazın bozulmaması için doğru miktarda güç pompalıyor. Cihaz ayrıca herhangi bir dalgalanma, kısa devre veya aşırı ısınma için koruma da sağlıyor.

Spigen’in 2 portlu cihazı çoğu kullanıcı için en iyi USB duvar şarj cihazı. Apple'ın tek portlu 12W USB güç adaptöründen biraz pahalı ama ondan üç kattan daha fazla güç üretebiliyor ve aynı anda iki cihazı şarj edebiliyor. Aslında, bir akıllı telefon şarj ederken aynı anda iPad’inizi de full hızda doldurabilirsiniz.

Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü

Kısacası, birden fazla cihazı aynı anda şarj etmeniz gerekiyor ve bir seyahat şarj cihazına ihtiyacınız varsa ya da besleyicilerinizden kurtulmanız gerekiyorsa, Spigen'nin F207 duvar şarj cihazı muhtemelen akıllıca ve ucuz bir seçim olabilir.

Haberin Devamı

Spigen F2017’yi, Spigen’nin kendi internet sitesinden 130 TL’ye satın alabilirsiniz. Buna pişman olmayacağınız küçük bir yatırım olarak bakın.