Diyarbakır SPOR TOTO 2. LİG

SPOR TOTO 2. LİG

10.10.2014 - 17:05 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 2. LİG

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un yarın Pazarspor’la yapacağı maç Pazar Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Rize’ye alındı. Diyarbakır ekibi, yarın Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzona geçip oradan da karayolu ile Rize’ye gidecek.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın oynanacak Pazarspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının yeri değişti. Rize’nin Pazar ilçesindeki stadın bakımda olması nedeniyle karşılaşma Yeni Rize şehir Stadı’nda oynanacak. Daha önce 15.30 olarak açıklanan maçın başlama saati de 14.00 olarak değiştirildi ve kulüplere tebliğ edildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın öğleden sonra Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzon’a giderek oradan da Rize’ye karayolu ile geçecek.
TAKIMDA SAKAT FUTBOLCULAR VAR
8 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında oynaması gereken Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının Kobani gerginliği nedeniyle TFF tarafından ileri tarihe ertelenmesinden sonra Pazarspor maçına odaklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da yarınki maç öncesinde önemli eksikler var. Kocaeli Birlikspor maçında sakatlandıktan sonra 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ercan Çapar yapılan tedavi ile iyileşerek oynamaya hazır hale geldi. Aynı maçta sakatlanan Emrah Hasan Balcı ise yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Samet, Mansur ve Ahmet de Rize deplasmanında forma giyemeyecek.