Diyarbakır SPOR TOTO 3. LİG

SPOR TOTO 3. LİG

13.09.2014 - 18:09 | Son Güncellenme:

.

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor ile oynayacağı karşılaşma için Diyarbakır’a gelen Çine Madranspor, maç saatini beklemeye başladı.
Çine Mardanspor, Yeni Diyarbakırspor ile oynayacağı maç için kente geldi. Yeni Diyarbakırspor yönetimi ve teknik heyeti tarafından çiçekle karşılanan takım, daha sonra dinlenmek üzere kalacakları otele geçti. Ekip daha sonra akşam saatlerinde Seyrantepe Spor Tesisleri’nde yapacağı son antrenman ile maç saatini bekleyecek.
Antrenman öncesi İHA muhabirine konuşan Çine Madranspor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, kente geldiklerinde Yeni Diyarbakırspor yönetimi ve heyeti tarafından karşılandıklarını söyledi. Ferhatoğlu, "Bingöllü olmam aslında doğulu olduğumu belirtmekte. Yeni Diyarbakırspor yönetimi ile sıcak diyaloglar yaşadık. Deplasmana geldiğimiz belli ettirmediler. Sporcularım arasında kente ilk defa gelenlerde vardır. Sporcularım gördükleri ilgi karşısında kentin nasıl sıcak ve misafirperver olduğunu anladı. Her iki tarafa başarılar diliyorum. İyi oynayan kazansın deplasmanda oynayacağımız maç bizim için arz etmektedir" dedi.
Çine Madranspor, yapacağı son antrenman ile Pazar akşamı saat 20.00’da oynayacağı maçı bekleyecek.