Gündem Star TV yayın akışı - Cesur ve Güzel’ de bu akşam neler olacak?

Star TV yayın akışı - Cesur ve Güzel’ de bu akşam neler olacak?

23.03.2017 - 07:26 | Son Güncellenme:

Severek takip edilen Cesur ve Güzel dizisi bu akşam ekranlara gelecek. Geçen hafta Cesur ve Güzel’ de neler yaşandı? 23 Mart Star TV yayın akışında neler var? Detaylar haberimizde.

Star TV yayın akışı - Cesur ve Güzel’ de bu akşam neler olacak

Cesur ve Güzel’ de 19. Bölüm itibariyle Adalet’in yargılanmaya başlanacağı gösterilirken, Tahsin’in suçunu üstlenmiş olan Adalet’in hapse atılacağı gösterildi. Mahkemeye Sühan ile birlikte giden Cesur, Adalet’in, Tahsin’in işlemiş olduğu bir suçu üstlenmesinden dolayı tepkiliydi. “Senin azmettiricin kim? Tahsin Korludağ yaptırmadı mı bunu sana?” diye sorarak çıkışan Cesur’a, Adalet’in verdiği cevap tetiği çekme kararını tek başına aldığı oldu. Cesur ve Güzel dizisinin 19. Bölümünde Tahsin’in Adalet’i hapisten kurtarmaya çalışacağının belirtileri fragmanda belirtildi.

START TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Cesur ve Güzel’in son bölümünde Tahsin’in annesinin öldürülmesiyle birlikte başlatılmış olan yargı süreci, Tahsin Korludağ’a kadar uzandı. Fakat araya adamlarını sokan Tahsin, kısa bir süre içinde serbest kalmayı başardı. Bu duruma oldukça fazla sinirlenen cesur ise, Tahsin’i kaçırmaya karar vermişti. Bu bir yana göl kenarında vurulmuş olan Tahsin’i Cesur’un yaraladığını iddia edildi. Bu olayların ardından ise Cesur’un masum olduğu anlaşıldı. Daha sonra ise annesinin davasıyla ile ilgili olarak yeni bir gelişme ortaya çıktı. Tahsin’i korumak için hapse girmeye karar veren Adalet’e sert bir şekilde tepki gösteren Cesur, Adalet’in azmettiricisinin de Tahsin olduğunu ileri sürdü. Diğer yandan ise Cesur ve Güzel’in Perşembe günü ekranlarda olacak yeni bölümünde Adalet’i ziyaret eden Tahsin, görüş sırasında Adalet’e onu hapisten kurtarma planından bahsedecek.

Cesur ve Güzel’in 18. Bölümünde Yaşananlar

Yaralı bir şekilde kurtulmayı başaran Tahsin, kızının Cesur ile görüşmesini istemediği için hastane odasında yaptığı konuşma sırasında Sühan’ı babası ve kocası arasında bir seçim yapmasını gerektirecek zor bir duruma düşürdü. Babasının suçlu olmadığını düşünen Sühan, “Hırsını benden çıkarmak istiyorsan çıkarabilirsin ama babam yapmadı” diye sitem etti. Sühan’ın söylemiş olduğu sözleri kulak arkasına atan cesur ise Tahsin’e sinirlendikten sonra Sühan’a, “Sen artık benim için sadece katilin kızısın” diyerek öfke kustu. Cesur’un bu sözleri Sühan’ı göz yaşlarına boğsa da Sühan gerçekleri anlatmak için mücadele vermeye devam etti.

Tahsin Korludağ’ı Kim Vurdu?

Tahsin’e bir ders vermek isteyen Cesur, onu ormanlık bir bölgeye kaçırdı. Orada bulunan Sühan ise yaşananlar konusunda büyük bir panik yaşadı. Bulundukları yerde patlayan silahtan çıkan mermi Tahsin’i vurdu. Bu olanlar karşısında gözlerine inanamayan Korludağ ailesi ise bu olayın failinin Cesur olduğunu iddaa etti. Cesur’u savunan Sühan ise “Babamı başka birisi öldürmek istedi.” şeklinde konuştu.

Adamları Sayesinde Hapisten Kurtuldu

Cesur’un annesini öldürme sebebiyle içeri giren Tahsin, adamlarının olayı üstlenmesi sayesinde kısa bir süre içinde tekrar serbest kaldı. Serbest kalmasının ardından Hamiyet ile görüşen Tahsin, “Bir daha o yere girmeyeceğim.” Dedikten sonra intikam almak üzere planlı bir şekilde hareket edeceğini de dile getirdi.