Ege Statlara sığmıyorsun Göztepe

Statlara sığmıyorsun Göztepe

28.09.2017 - 03:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 6 maçta 13 puanla zirve yarışına ortak olan sarı kırmızılı camia, Medipol Başakşehir maçına kilitlendi. Taraftarlar Bornova Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın biletlerini 30 saniyede tüketti

Statlara sığmıyorsun Göztepe

Süper Lig’deki başarısını sürdürme hedefinde olan Göztepe üst üste aldığı galibiyetlere bir yenisini daha eklemenin hazırlıklarını yapıyor, sarı kırmızılı renklere gönül vermiş taraftarlarda takımlarının başarılarına ortak olmak adına pazar günü Bornova Stadı’nda oynanacak İstanbul ekibi Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmamak için kolları sıvadı. Dün 11.00’de satışa çıkarılan biletler ‘1’ dakikadan az bir sürede tükendi. Göztepe, Medipol Başakşehir karşılaşmasının bilet fiyatları ise VIP Tribün: 200 TL Numaralı Tribün: 100 TL Kuzey Kale Arkası: 15 TL Misafir Tribün: 20 TL olarak belirlendi. Göztepe sevdalıları, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla’dan stat kapasitesinin arttırılmasını talep etti.

Haberin Devamı

‘Hedefimiz kazanmak’

Öte yandan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna Adnan Süvari Tesisleri’nde yaptığı basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Genç teknik adam, “Sivasspor maçı öncesinde hedefimiz tabii ki sahadan 3 puan ile ayrılarak 4 maç üst üste kazanma başarısını gösterebilmekti. Bu hafta Başakşehir karşılaşmasında da hedefimiz kazanmak” dedi. Sivasspor karşılaşmasında sahaya yansıtmak istediklerini, oyuncularının büyük ölçüde gerçekleştirdiklerini ifade eden Tuna bu istikrarı Başakşehir karşısında da sürdürmek istiyoruz” dedi.

‘Daha güçlü olacağız’

Disiplinli ve karakterli bir takıma sahip olduklarını söyleyen Teknik Direktör Tamer Tuna, “Başakşehir de ligimizin güçlü ekiplerinden birisi, güzel bir karşılaşma izleyeceğimize eminim. Bugün oynayacakları Avrupa Kupası maçında başarılar diliyorum” dedi. Taraftara özel bir parantez açan Tuna, “Onlar, Göztepe’nin en büyük parçası, gösterdikleri desteği Başakşehir maçında da göreceğimize şüphem yok. Milli maç arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz. Lige verilecek arada eksiklerimiz üzerine çalışmalar yaparak daha güçlü bir Göztepe haline geleceğiz” diye konuştu.