Tatil Suada CLUB -GS ADASI'nda Yaz Başladı!

Suada CLUB -GS ADASI'nda Yaz Başladı!

22.05.2015 - 14:43 | Son Güncellenme:

İki kıta arasında, şehrin merkezinde ve bir o kadar da şehrin karmaşasından uzak Suada Club-GS ADASI’ndabu hafta sonuyaz sezonu açılıyor.

Suada CLUB -GS ADASInda Yaz Başladı

Akdeniz ve Ege sahillerini aratmayan ambiyansı ile misafirlerine bu yaz dabeklenilenden fazlasını sunuyor…

Suada Club- GS ADASI bu sezon da en sevilen restoranları ile hizmete hazırlanıyorSuada Club-GS ADASI yaz kış hizmette olan Suda Kebap, G Balık ve Aslan Restaurantlarında bu yaz misafirlerini yepyeni sürprizler hazırladı. Suda Kebap’ta boğazın muhteşem manzarasıyla birlikte açık havada ocak başı keyfi yaşatmak için yepyeni bir mekan yaratıldı. Meşe, hasır, mermer gibi malzemeler kullanarak doğal ve yöresel kebap anlayışına modern bir çizgi katıldı. Bu yazın renklerinden marsala, şarap rengi, biber kırmızısı kullanıldı. Bir diğer şubeside Kazakistan Almaty’de bulunan G balık ise, şık dekorasyonu ve leziz menüsüyleyazın boğazda balık keyfini katlayarak yaşatacak.

Türkiye’nin önde gelen restoranlarından 360istanbul, Japon restoranıItsumi ve İtalyan restoranıMezzaluna ile yine yaz ayılarının vazgeçilmez mekanı olacak.

Her çarşamba Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın canlı performansı eşliğinde Suada Club -GS ADASI'nda 19.30 – 22.00 arasında misafirleri eğlendirecek.

Suada Club-GS ADASI'na ulaşım motorlarla çok kolay… Su Entertainment Group, bünyesindeki mekanlar arasında ulaşımı da kolaylaştırıp Suada Club’tan Reina’ya özel motorlarla VIP misafirleri taşıyor…

Havuzu, arıtılmış deniz suyu ile dolu olanSuada Club-GS ADASI havuz da dekarasyonunda ve kumaşlarda Akdeniz mavisi ve beyaz çizgili desenle kullanılarak, genç bir denizci ruhu katıldı. Bambo masaj kabini ile denizin ortasında doğa ile içiçe özel bir dinlenme ve rahatlama alanı yaratıldı.Keyifli müzikler eşliğinde havuz keyfiniz katlanarak artacak.Suada Club-GS ADASI'nınhavuz bölümü sabah 9:00, akşam 19:00 saatleri arasında hizmet verecek. Havuz giriş ücretleri bu sezon hafta içi 90 TL, hafta sonu 110 TL.

Yenilenen dekorasyonu, tüm yaz müdavimi olacağınız mekanları ve havuzu ile şehirden uzaklaşamayacağınız günlerde bile size günü birlik tatil imkanı sağlayacak olan Suada Club-GS ADASI’nda tüm gününüzü doyasıya geçirebileceksiniz.