Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde Yerini Aldı

Süleymanpaşa Belediyesi Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde Yerini Aldı

16.11.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

.

Süleymanpaşa Belediyesi Akıllı Belediyecilik Zirvesinde Yerini Aldı

Süleymanpaşa Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Hilton İstanbul Convention Center’da da düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi’ne katıldı.
İki gün süren zirvede, belediye hizmetlerinde teknolojinin nasıl daha fazla kullanılabileceği, bununla ilgili ne gibi yatırımlar yapılabileceği, bilişim sektörü, teknoloji sektörü temsilcileriyle yerel yönetimlerin nasıl iş birlikleri yapabilecekleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından stant çalışması yapılan etkinlikte Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Şahin Begiç ve ekibi, Akıllı Belediyecilik ile ilgili projelerini katılımcılara sundu.
Süleymanpaşa Belediyesi projelerini katılımcılara tanıttı
Bu yıl altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde ödül alan SAR 3D projesi ile birlikte İçerik Yönetim Sistemlerinden “Hızlı ve güvenilir hizmet için Kiosk hizmetini secin” lansmanıyla hizmete giren Kiosk fuarda tanıtıldı. Süleymanpaşa Belediyesi’nin Meme Kanseri Farkındalık Projesi, “Bilimin Eğlenceli Hali” adındaki Sosyal Sorumluluk projesi “Kod Atölyesi-Robot Atölyesi ve 3D Yazici Atölyesi” fuarda en çok beğeni alan hizmetleri olurken özellikle Kobra adı verilen Robot yılan katılımcıların sempatisini kazandı.
Diğer belediyelere örnek oldu
Ayrıca memnuniyet anket cihazı “Votebook”’ ile vatandaşların IOS ve Android telefonları üzerinden belediyecilik işlemlerini yürütebilmesini sağlayan “Mutlu Kent Mobil Uygulaması en çok ilgi gören projeler arasında yer alırken Olgun Kart, Engelli Kartı ve Çocuk Kulübü kartı uygulaması Akıllı Belediyecilik Zirvesi fuarında diğer belediyelere fikir vermiş oldu.