Tekirdağ SÜLEYMANPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA DEVAM EDİYOR

SÜLEYMANPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA DEVAM EDİYOR

04.07.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

.

SÜLEYMANPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA DEVAM EDİYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile bayramlaştı.
Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Eşkinat, müdürlere çikolata ikram edip bayramlarını kutlarken, “Bazı birimlerimiz bayram boyuca da görevlerine devam ederken bazı birimlerimiz ise bayramda enerjilerini toplayıp bayram sonrası vatandaşlarımız için daha kaliteli hizmet verecek. Ben, başta siz ve aileleriniz olmak üzere herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, büyüklerinizin ellerinden küçüklerinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.
Muhtarları da unutmadı
Bayram kutlamalarında Süleymanpaşa’ya bağlı muhtarları da unutmayan Başkan Eşkinat, bazı muhtarlıkları ziyaret ederek, bayram çikolatası ikram etti ve bayramlarını kutladı.
Ziyaret edemediği muhtarlıklara da çikolata ile bayram mesajını gönderen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “74 mahallemizde de halkımız için mesaisinin üzerinde çalışan, yaşadığı yeri daha da yaşanabilir hale getirmek için çaba harcayıp değerli çalışmalarını esirgemeyen siz değerli muhtarlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerine yer verdi.