Gündem Sungurlar son bölümde büyük panik-izle

Sungurlar son bölümde büyük panik-izle

04.05.2015 - 12:12 | Son Güncellenme:

Sungurlar 28. bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar'da şehit Albay'ın son arzusunu yerine getirmek isteyen Sungurlar timine tuzak kurulur. Sungurlar son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde..

Sungurlar son bölümde büyük panik-izle

Ekranların en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 28. bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

Sungurlar’ın Tek Kurtuluş Yolu Naza

Şehit düşen Albay’ın son arzusunu yerine getirmek için Suriye’den çıkmaya çalışan Sungurlar, Kasım ve Güven’in adamları tarafından tuzağa düşürülür. Büyük bir çatışmanın ortasında kalan Serdar, ağır bir şekilde yaralanır. Güven’in zehirlediği Meryem ise ölümle burun burunadır.

Tek başına saldırıya geçen Celil bir ihanete uğrar ve Kasım’ın eline düşer. Oğlunun intikamını almak isteyen Kasım, Celil’i diri diri toprağa gömer. İyice kapana kısılan Sungurlar’ın tek şansı Naza’dan gelecek yardım olurken Albay’ın tabutuna bomba yerleştirildiği haberi yeni bir paniğe yol açar.

SUNGURLAR 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcı : Salih Asan
Yönetmen: Engin Koç
Senaryo: Samim Utku
Oyuncular :
Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)Bora Karakul (Doktor)Merve Anlağan (Meryem)Mehmet Küçük (Ferman)Onur Emre Teber (Fedai)Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf)Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)Aydın Koç (Şahmar)Yılmaz Şerif (Ahmet)
Müzik: Edip Emre
Işık: Osman Küçükşahin
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş
Sanat Yönetmeni: Rami Akbulut
Kostüm Şefi: Kader Peker
Prodüksiyon Amiri: Ömer Yüksek