Gündem Süper Loto Sonuçları-14 Ağustos 2014

Süper Loto Sonuçları-14 Ağustos 2014

15.08.2014 - 10:29 | Son Güncellenme:

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto Çekilişi dün akşam yapıldı. Süper Loto'da kazanan numaraların hangileri olduğunu öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz. Bu hafta Süper Loto'da büyük ikramiye tutarı ne kadar? Haftalardır devreden oyunda bu hafta 6 bilen çıktı mı?

Süper Loto Sonuçları-14 Ağustos 2014

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 10 milyon 122 bin 575 lira 80 kuruş haftaya devretti.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 163 kişi 4 bin 16 lira 50'şer kuruş, 4 bilen 8 bin 968 kişi 78 lira 90'ar kuruş, 3 bilen 170 bin 374 kişi 7 lira 10'ar kuruş ikramiye alacak.

Hasılattan kamuya KDV olarak 1 milyon 857 bin 427 lira 63 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak 1 milyon 39 bin 162 lira 34 kuruş aktarıldı.

Süper Loto Sonuçları-14 Ağustos 2014

Süper Loto Oyununun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

Haberin Devamı

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

MİLLİ PİYANGO İDARESİNDEN DUYURULUR...

LÜTFEN DİKKAT:

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;

- Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.

- Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.