Gündem Suriyeli karısını 20 kez bıçakladı

Suriyeli karısını 20 kez bıçakladı

12.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’da Köksal Temel, kıskançlık yüzünden Suriyeli eşini 2 yaşındaki oğlunun önünde bıçaklayarak öldürdü. Eli bıçaklı koca, daha sonra cesedin başında 19 sigara içti

Suriyeli karısını 20 kez bıçakladı

Bursa’da bakkal 62 yaşındaki Köksal Temel, 6 aydır birlikte yaşadığı Suriyeli 32 yaşındaki Diya Hudra’yı 2 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Nikâhsız eşini öldürdükten sonra cesedinin başında 19 sigara içen Köksal Temel, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mahmudiye Sokak’ta meydana geldi. 5 yıl önce eşinden ayrılan 4 çocuk babası Temel, 6 ay önce Bursa’ya gelen bir çocuk annesi Diya Hudra ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Hudra ve Temel arasında bir süre önce kıskançlık yüzünden şiddetli tartışmalar yaşanmaya başlandı.

Kadını kanlar içinde buldu

Suriyeli kadın, hasta olan 2 yaşındaki oğlunu Temel ile birlikte hastaneye götürdü. İddiaya göre çift arasında tartışma yolda da sürdü. Döndükten sonra arkadaşı Yüksel Üstün’den dükkânına bakmasını isteyen Temel, üst katta bulunan evine uğrayacağını söyledi.

Yarım saat sonra dükkâna gelen Köksal Temel, bir süre sonra arkadaşına evin anahtarını vererek, “Çocuk ağlıyordu, bir bakıp gelir misin?” dedi. Yukarıya çıkıp kapıyı açan Üstün, Diya Hudra’yı kanlar içinde buldu. Küçük çocuğu alarak aşağıya inen Yüksel Üstün, polis ve 112 ekiplerine haber verdi.

Haberin Devamı

Eve gelen ekipler, Suriyeli kadının 20 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiğini belirledi. Cesedin yanında 19 sigara izmariti bulundu.

Polis, arkadaşını eve gönderdikten sonra dükkandan ayrılan Köksal Temel’i bir okulun önünde çömelmiş ağlarken bulundu ve suç aleti ekmek bıçağıyla gözaltına alındı. Başka biriyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştığı eşini öldürdüğü itiraf eden Köksal Temel, sağlık muayenesine götürüldü.