Gündem Survivor'da büyük final ne zaman olacak?

Survivor'da büyük final ne zaman olacak?

29.06.2016 - 03:06 | Son Güncellenme:

Survivor'da büyük final heyecanı için nefesler tutuldu. Dün gece yarı final sırasında ülkemizde yaşanan terör saldırısı nedeniyle Acun Ilıcalı programı erken bitirdi ve bu akşam olması gerek Survivor 2016 büyük finalinin tarihi değiştirildi. Peki Survivor 2016 finali ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Survivorda büyük final ne zaman olacak

Survivor'da çeyrek final ve yarı final sona erdi. Artık gözler Survivor 2016 büyük finalde. Ekranların vazgeçilmezi olan Survivor 2016'da artık yarışmalar sona erdi. büyük heyecanla takip edilen Survivor'da finale çıkan isimler Avatar Atakan ve Serkay Tütüncü oldu. Dünkü terör saldırısı nedeniyle bu akşam yapılması planlanan büyük final ertelendi. Peki final ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2016'da dün akşam ki yarı final programında yarışmaya veda isim Damla Can oldu. Atakan ve Serkay büyük finalde yarışacak. Survivor büyük final bu akşam yok mu? soruları soranlar için detayı haberimizde veriyoruz. Dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırsı nedeniyle Survivor finali Perşembe akşamına ertelendi.

Kıbrıs'ta Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel&Spa'da düzenlenecek olan Survivor finali, yarın akşam canlı olarak TV8 ekranında olacak.

SURVİVOR'DA TERÖR TEPKİSİ

'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, canlı yayında, "Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgiyle kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde Reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

'Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti.



SURVİVOR 2016'DA BÜYÜK İTİRAF

Survivorda büyük final ne zaman olacak

Desteklediği isimle çok şaşırttı! Nihal kimin şampiyon olmasını istiyor? Yüzleşme konseyinde söz alan Nihal Candan, Gönüllüler takımındaki arkadaşları Serkay ve Damla'nın aksine Ünlüler takımından Atakan'ı desteklediğini söyledi.

SURVİVOR'DA BÜYÜK TARTŞMA

Survivorda büyük final ne zaman olacak

Atakan Semih'in sözlerine cevap verdi: "Semih beni yargılayamaz!" Survivor 2016 yüzleşme konseyinde konuşan Atakan, Semih'in sözlerine cevap verdi.

Semih'ten 'Kimi destekliyorsun' sorusuna ilginç yanıt!

Acun Ilıcalı yüzleşme konseyinde yarışmacılara kimi desteklediklerini sordu. Semih, kimseyi desteklemediğini söyleyip, 'Bence kendim kazanmalıydım' açıklamasında bulundu.

SURVİVOR GEÇMİŞİ

Haberin Devamı

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı Derya Büyükuncu olmuştur. Finalde SMS oyları ile elenen Nihat Doğan ikinci, Taner Tolga Tarlacı ise üçüncü sırayı almıştır.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı Nihat Altınkaya olmuştur. Finalde SMS oyları ile elenen Hasan Yalnızoğlu ikinci, Anıl Tetik ise üçüncü sırayı almıştır.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı Hilmicem İntepe olmuştur. Finalde SMS oyları ile elenen Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan ise üçüncü sırayı almıştır.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı Turabi Çamkıran olmuştur. Finalde SMS oyları ile elenen Gökhan Keser ikinci, Merve Aydın ve Ahmet Dursun ise üçüncü sırayı almıştır.

5. Sezon

Ünlüler

Çağan Atakan Arslan
Ebru Öztürk
Eda Akkaya
Ezgi Avcı
İbrahim Yattara
Mehmet Özyay
Nagihan Karadere
Seda Tetik
Semih Öztürk
Serkan Ercan
Tuğba Özay
Yağmur Özdemir
Yılmaz Morgül
Yunus Günçe

Gönüllüler

Haberin Devamı

Efecan Dianzenza
Gizem Kerimoğlu
Gizem Memiç
Serkay Tütüncü
Damla Can
İbrahim Giyidir
Zafer Mete
Nihal Candan

Semih daha önce Gönüllüler takımındaydı. Zafer ile yaşadığı tartışmadan sonra Ünlüler takımına geçti.

Yazarlar