Gündem Survivor 2016'da ilk finalist belli oldu! Peki elemeye kimler kaldı? - İzle

Survivor 2016'da ilk finalist belli oldu! Peki elemeye kimler kaldı? - İzle

24.06.2016 - 10:57 | Son Güncellenme:

Survivor 2016 yarışmasında Kıbrıs’ta finale kalan ilk isim belli oldu. Damla, Atakan ve Serkay, Kıbrıs’taki ilk finalist olmak için yarıştı. Ve bu yarışmayı kazanan isim Serkay oldu. Survivor 2016 final oyununda Nagihan, Semih'le birlikte elemeye çıkan ilk isim oldu. İşte Survivor 2016'da yaşanan son gelişmeler...

Survivor 2016da ilk finalist belli oldu Peki elemeye kimler kaldı - İzle

Survivor’da Kıbrıs’taki büyük final yaklaşırken finale kalan ilk isim Serkay oldu. Serkay, Damla ve Atakan final için yarıştı. İlk eleme turunda Damla elendi ve final için Atakan ve Serkay yarıştı. Yapılan yarışmayı Serkay kazandı ve adını Kıbrıs’taki büyük finale yazdırdı.

Haberin Devamı

SERKAY’DAN SONRA FİNALE KİM KALACAK

Atakan, Serkay ile final yarışması yaptığı için yarı finale yükseldi. Kıbrıs’ta ilk olarak Damla, Nagihan ve Semih yarı final için yarışacak. İçlerinden bir isim yarı finalde Atakan’ın rakibi olacak ve kazanan finalde Serkay ile yarışacak.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor 2016'da Kıbrıs Finali için artık son oyunlar oynanıyor. Dün akşam ekrana gelen son bölümde 4 yarışmacı karşı karşıya geldi. Survivor'da büyük Kıbrıs finali öncesi dün akşam oynanan final oyununda Nagihan, Semih'le birlikte elemeye çıkan ilk isim oldu. Gözler şimdi bu akşama çevrildi. Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde bir oyun daha oynanacak ve kaybeden üçüncü isimle birlikte 27 Haziran'da SMS oylamasına gidilecek.

Survivor’un büyük finaline 5 gün kala finalist ve yarı finalistleri belirleyecek oyunların ilk turu oynandı. Birinci olan ismin direkt final koltuğuna oturacağını, ikinci olan ismin yarı finalist olacağını üçüncü ve dördüncü olan isimlerin ise Semih’le oylamaya çıkacağını büyük final oyununun ilk turu oynandı. Survivor'da Atakan, Serkay ve Damla tur atladı.

Haberin Devamı

Survivor'un son bölümünde final için büyük heyecan yaşandı. Final oyununda birbirleriyle kıyasıya yarışan Nagihan, Serkay, Damla ve Atakan izleyenleri ekrana kilitledi. Atakan ve Serkay yarışmalarda 10 sayıya ulaşarak yarı finale çıktılar. Sona kalan Nagihan ve Damla’dan biri yarı finale kalacak diğeri ise elenerek oylamaya gidecekti. Nagihan ve Damla arasında geçen amansız mücadelenin galibi Damla oldu. Böylelikle Survivor’da üzülen taraf Nagihan oldu. Atakan, Serkay ve Damla ise tur atladı. Yarın finalin ikinci turunda bu 3 isim birbiriyle karşı karşıya gelecek. Bir kişi final koltuğuna otururken, bir kişi yarı finalist olacak. Nagihan ise, Semih ve elenen 3. kişiyle birlikte oylamaya çıkacak.