Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı? -İzle

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Elemeye kimler kaldı? -İzle

26.03.2016 - 20:24 | Son Güncellenme:

TV 8'de dün akşam ekrana gelen Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Büyük heyecanı sahne olan dokunulmazlık oyununu kazanan ekip ise ünlüler oldu. Survivor'da dokunulmazlık oyunundan sonra gergin bir konsey yaşandı. Peki Survivor'da bu hafta elemeye kimler kaldı? Ayrıntılar haberimizde...

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Elemeye kimler kaldı -İzle

Survivor'da heyecan doruktaydı. TV 8'de ekrana gelen Survivor'da bu akşam dokunulmazlık yarışması nefes kesti. Büyük heyecanı sahne olan dokunulmazlık oyununu kazanan ekip ise ünlüler oldu. Gerin geçen konseyin ardından Survivor'dan elenmek için Gizem Kerimoğlu'nun adı çıktı. Nihal Candan'da ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

Nihal ve Gizem Kerimoğlu’nun yanına SMS oylamasında 1. olan yarışmacının seçeceği bir isim 3. aday olacak.

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Survivor‘da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde elemeye kalan 2 isim belli oldu.

Survivor‘ın 27 Mart Pazar yayınlanan yeni bölümünde bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan İbrahim ve Gönüllüler takımı bir isim yazarak 2 kişiyi elemeye yolladı. Dokunulmazlık yarışmasını katılmayan Semih ve Gizem Kerimoğlu, konseyde yine Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu. Gönüllüler takımı yaptıkları oylamada Gizem Kerimoğlu‘nun adını söyledir. İkinci ismi ise İbrahim söyledi. İbrahim elemeye kalacak 2. isim olarak Nihal Candan‘ın adını verdi.

Ayrıca Survivor Ünlüler’de büyük şok yaşandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül ile aynı tarafta olan Nagihan taraf değiştirdi!

Haberin Devamı

Survivor’da üst üste dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Nahihan, Atakan’ın bizim tarafımıza geç Yunus’un adını yazalım teklifini kabul etti. Nagihan, takımımı düşünmeliyim diyerek Tuğba Özay’ın yanından ayrılarak Atakan, Yattara, Ezgi ve Mehmet’e yaklaştı. Eşyalarını toplayarak Atakan’ların yanına giden Nagihan’a Tuğba Özay büyük tepki gösterdi.

Atakan, Nagihan hakkındaki planını Yattara, Ezgi ve Mehmet’e de anlattı. Şimdilik Nagihan’a ihtiyaçları olduğunu söyleyen Atakan, vakti geldiğinde ondan da kurtulacaklarını söyledi.

Survivor'eda ödül oyunu nefes kesti

Survivor 2016'da son bölümde ödül oyunu nefes kesti. Survivor'da ödül oyununda kıyasıya mücadele sonucunda Gönüllüler Takımı, Ünlüler Takımını yenmeyi başladı. Ödül oyunu 9-7 önde iken son oyunda Semih ile Yattara karşı karşıya geldi. Gönüllüler Takımı oyunu 10-7 kazandı.

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım ödül olarak İletişim ödülünün sahibi oldu. Gönüllüler takımı ailelerinden gelen mektupları okuyarak büyük hüzün yaşadılar.

Survivorda dokunulmazlık oyununu kim kazandı Elemeye kimler kaldı -İzle

Tuğba Özay yakın arkadaşı Nagihan'a neden tepki gösterdi?

Tuğba Özay, Atakan'la tartışması sırasında kendisine destek olmayan ve sessiz kalan Nagihan'ı eleştirdi.

Ünlülerin dokunulmazlık toplantısı tartışmaya döndü! Atakan ve Tuğba...


Dokunulmazlık oyunu öncesinde Atakan'ın isteğiyle Ünlüler takımı toplandı. Toplantı daha sonra Tuğba Özay ve Atakan'ın gerilmesine sebep oldu.

Haberin Devamı

Ünlüler adasında yangın şoku! Korku dolu anlar...


Ünlüler adasında çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Yarışmacılar yangını söndürmek için ellerinden geleni yaptılar.

Yunus ve Mehmet'in hindistan cevizi tartışması!


Ünlüler takımında hindistan cevizi tartışması... Bir süredir aralarında soğuk rüzgar esen Yunus ve Mehmet birbirine girdi.

Yazarlar