Gündem Survivor'da kim elenecek? İşte eleme potası ve Gönüllüler takımından o üç isim...

Survivor'da kim elenecek? İşte eleme potası ve Gönüllüler takımından o üç isim...

19.02.2018 - 07:18 | Son Güncellenme:

Survivor 2018'de merakla beklenen ilk eleme oylaması geçtiğimiz akşam yapıldı ve heyecan doruk noktasına çıktı. Dokunulmazlık oyununu All Star takımının kazanmasının ardından oylamaya giden Gönüllüler arasında gerginlik çıktı. Peki Gönüllüler takımından hangi isimler eleme potasına girdi? İşte belirlenen o üç isim haberimizde...

Survivorda kim elenecek İşte eleme potası ve Gönüllüler takımından o üç isim...

Survivor'da ada oylaması gerçekleştirildi. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununun ardından ilk eleme adayları belli oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı All Star kazandı. Gönüllüler dokunulmazlığı kaybetmenin verdiği yıkımı yaşarken All Star konseyde rahat bir nefes aldı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor'da ilk haftada bir aday eleme potasına yazıldı, ikinci adayı bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda söyledi. Üçüncü adayı ise haftanın en fazla oyun kazanan yarışmacısı Ramazan belirledi.

Ada konseyinde yapılan oylamada en fazla adı yazılan isim Cumali oldu. Cumali, Survivor'daki ilk eleme adayı.

İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Funda belirledi. Funda, Yağmur'un ismini verdi.

Üçüncü eleme adayını ise Ramazan belirledi. Ramazan ise Marcus'un ismini söyledi.

Haberin Devamı

Survivor'ın ilk hafta eleme potasına yazılan isimleri Cumali, Yağmur ve Marcus oldu. Dün yapılan sms oylamasının sonucuna göre Survivor'a bir isim veda edecek.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Survivor yeni bölümü ile Salı akşamı ekrana gelecek. Konseyin ardından eleme potasındaki üç isim için geri sayım başladı. Yeni bölümde ödülün galibi kim olacak?
Survivor 8. bölümü ile Salı akşamı saat 20.00'de TV8'de...

ESKİ SURVİVOR YARIŞMACISININ OĞLU ÇIKTI

Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımı yarışmacısının Var Mısın Yok Musun ve Survivor'da yarışan efsane ismin oğlu olduğunu açıkladı. Var Mıısın Yok Musun Metin'in oğlu Gönüllüler takımında yer alan Melih çıktı.