Gündem Survivor'da ödül oyunlarını kimler takım kazandı? Adem paniği yaşanıyor...

Survivor'da ödül oyunlarını kimler takım kazandı? Adem paniği yaşanıyor...

15.06.2018 - 08:34 | Son Güncellenme:

Survivor 2018 heyecan dolu gelişmeleriyle, hız kesmeden devam ediyor. Finale sayılı günler kala Survivor yarışmacıları adada kalabilmek için kıyasıya yarışıyor. Peki Survivor son bölümde ödül oyunlarını kimler kazandı? Yayınlanan yeni fragmanda Adem'e ne olacağı merak ediliyor.

Survivorda ödül oyunlarını kimler takım kazandı Adem paniği yaşanıyor...

Survivor 2018 99. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yeni bölümde yarışmacılar ödül için kıyasıya mücadele verdiler...

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA BÜYÜK ÖDÜL!

Survivor'da bu akşam yarışmacılar büyük ödül için yarıştılar. Arda Türkmen'in konuk olacağı bölümde Arda, yarışmacıları muhteşem bir bayram sofrası hazırladı. Peki ödülü kimler kazanabildi?

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Erkeklerde bu hafta sembolü alan isim Anıl Berk Baki oldu. (Bu Anıl'ın 2. sembolü oldu) Kadınlarda ise sembolü alan isim Nagihan Karadere oldu. (Bu Nagihan'ın 2. sembolü oldu).

Adem yanına Sema'yı alarak ödüle dahil oldu. Nagihan ise ödüle giderken yanına Hakan'ı aldı ve yarışmacılar doyasıya karınlarını doyurdular.

SURVİVOR 100. BÖLÜM FRAGMANI

NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Dün akşam yapılan yarışta yine nefesler tutuldu. New York ödülü için yarışan yarışmacılarda gülen taraf Gönüllüler takımından oldu. Hakan ve Nagihan yanlarına Murat ve Hilmicem'i de alarak New York ödülüne gittiler.