Cadde Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor All Star'da kim elendi?

31.03.2015 - 17:12 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Dün akşam Survivor All Star'da eleme gecesi yapıldı. Ünlüler takımından bir isim adaya veda etti. Sms oylamasında 1. olan isim Anıl olurken Survivor All Star eleme gecesinde bir ilk yaşandı.

Survivor All Starda kim elendi

Survivor All Star'da dün gece eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler'e karşı oyun kaybeden Ünlüler, geçtiğimiz hafta Pazar günü eleme yaptı ve ilk kez Survivor tarihinde elememeler için iki aday isim belirlendi. Seyirci oylaması sonrası veda eden isim Ünlüler takımından Almeda oldu.

Survivor All Star'da Ünlüler arasında bir kez daha sert tartışmalar yaşandı. Adada özellikle Berna konusunda kelimenin tam anlamıyla kaos yaşanıyor. Berna, kendisiyle ilgili tavırlara anlam veremediğini söylerken Merve ise adada yaşananlara tepki gösterdi. Berna'nın kendisine hayal kırıklığı yaşattığını söyleyen Merve, söyledikleri karşısında üzüntü duyduğunu söyledi.

Almeda Abazi Kimdir?

Miss Globe 2008 Dünya güzeli...

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır.

Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye’ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye’de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”’ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, “Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak” dedi. Abazi, Beyonce‘ye de rakip olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı


Survivor All Starda kim elendi



Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.
Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor.

Boyu 1.72 cm olan Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır.

HAKAN: BERNA'YI ARADAN ÇIKARALIM

Hakan ise Berna'nın adadan mutlaka gitmesi gerektiğini bir kez daha adadaki arkadaşlarıyla paylaştı. Merve Aydın'ı sevmemesine rağmen onunla konuşacağını söyleyen Hakan, Berna'nın gitmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Berna'nın iki grup arasında gidip geldiğini ve dönem dönem bu gruplara mavi boncuklar dağıttığını söyleyen Merve, Berna'nın kimseye karşı tavır almamasını eleştirdi.

HAKAN VE BOZOK'UN SÖZ DÜELLOSU

Ödül oyununu kazanan Hakan ile Bozok arasında yeni sert tartışmalar yaşandı. Ödülü kazanan Hakan'a "Hadi oradan patates" diye seslenen Bozok, ikili arasında yeni bir kavgayı daha alevledi. "Doğru konuş, terbiyesizlik yapma" diyerek Bozok'un üzerine yürüyen Hakan'ı ise takım arkadaşları sakinleştirdi.

YARIŞMACILARI AĞLATAN ÖDÜL

Bu arada Acun, bu haftaki ödülleri açıklarken yarışmacıları da gözyaşlarına boğdu. Ailelerinden mektup geldiğini duyan yarışmacılar kendilerini tutamadı. Haftanın ikinci ödülü ise iki dilim ekmem ve menemen oldu.

Haberin Devamı



Survivor All Starda kim elendi