Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor 18. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da kim elendi? Survivor 18. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

05.03.2018 - 07:48 | Son Güncellenme:

Survivor 18. bölümü ile yine büyük heyecana sahne oldu. TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'ın 18. bölümünde bir kişi daha adaya veda etti. Peki Survivor'da kim elendi ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivorda kim elendi Survivor 18. bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam kıyasıya bir mücadele veren All Star ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için yarıştılar ve Ünlüler takımı oyunu kazanmıştı. Peki Survivor 18. bölümde kim elendi ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununun kazananı Ünlüler takımı olurken ve Gönüllüler takımından bir kişinin eleneceği belli olmuştu. Eleme adayları ise İpek, Emre ve Melih olarak belirlenmişti. Survivor'da dün akşamdan beri yapılan oylama sonucu belli oldu ve adaya Emre veda etti.

Haberin Devamı

18. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor yeni bölümde ödül oyunu başlarda büyük bir heyecana sahne oldu. Ancak skor 6-5'ten sonra büyük bir çıkış yapan Ünlüler takımı geriye kalan 4 oyunu da kazandı ve Gönüllüler'i 10-5 mağlup ederek ödülün sahibi oldu.

BARAKA OYUNUNDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı Baraka Oyunu için önemli bir değişiklik olduğunu açıkladı. Bundan sonra haftada iki kere oynanacak olan baraka oyununa her takımdan en iyi iki kız ve en iyi iki erkek yarışacak.