Gündem Survivor'da elemeye kalan dört isim belli oldu! Konseyden çıkan karar...

Survivor'da elemeye kalan dört isim belli oldu! Konseyden çıkan karar...

23.01.2017 - 14:35 | Son Güncellenme:

Survivor dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından elemeye kalan isimler konseyde netleşti. Pazar akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm ardından elemeye kalan iki isim Erdi Ünver ve Fulya Şahin olmuştu. Survivor ekrana gelen son bölümde ise yeni format gereği iki isim daha eleme adayı oldu. Elemeye kalan son iki isim ise Berna Keklikler ve Eser West oldu. Bu akşam sona erecek oylamanın ardından adaya veda eden isim belli olacak.

Survivorda elemeye kalan dört isim belli oldu Konseyden çıkan karar...

Survivor 2017 yeni bölümleri ile ekrana gelmeye başladı. Cumartesi akşamı TV8 ekranında yayınlanmaya başlayan Survivor ödül oyunu ile ilk bölüme damga vurdu. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı Survivor ödül oyunu kazanan takım ise Gönüllüler takımı oldu. Adaya hızlı bir başlangıç yapan Gönüllüler takımında kazanılan ödül ile birlikte moral motivasyon tavan yaptı. Kendine olan özgüvenleri ilk yarışmadan tazeleyen Gönüllüler takımı dün akşam ekrana gelen Survivor 2017'nin ikinci bölümümde dokunulmazlık sembolü için mücadele ettiler. Ancak bu kez kazanan taraf Ünlüler takımı oldu.

Haberin Devamı

Survivor dokunulmazlık oyununa damga vuran isimler ise Furkan Kızılay ve Eser West oldu. Dokunulmazlık oyununun ilk turunun kazanan Ünlüler takımı ikinci oyunda kaybetti. Üçüncü oyun için en iyi iki kadın ve erkek oyuncunun seçildiği bölümde Ünlüler takımından öne çıkan isimler İlhan Mansız ve Furkan Kızılay oldu. Gönüllüler takımının erkeklerinden ise en başarılı iki isim Eser West ve Volkan Çetinkaya oldu. Özellikle Volkan Çetinkaya ve Furkan Kızılay'ın mücadeleleri görülmeye değerdi. Survivor'da dokunulmazlık için son sayı mücadelesi ise Furkan-Sema ve Eser-Fulya arasında gerçekleşti. Kazanan Ünlüler takımı oldu.

Survivorda elemeye kalan dört isim belli oldu Konseyden çıkan karar...

SURVİVOR'DA ELEMEYE HANGİ İSİMLER KALDI?

Survivor 2017'de dün akşam dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Yarışmayı kaybeden takım Gönüllüler takımı oldu. Ada konseyinde yapılan oylamada en çok ismi çıkan isim ise Göz6 yarışmasının birincilerinden Erdi Ünver oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyunun kazanan Volkan Çetinakaya ada konseyinde ikinci eleme adayı olarak Fulya Şahin'in ismini verdi.

Haberin Devamı

Survivor'da iki isim daha belirlenecek. Bir dokunulmazlık oyunu daha oynayacak olan Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kaybeden takımdan iki isim daha eleme potasına girecek ve dört aday arasında oylama yapılacak.

SURVİVOR'A YENİ İSİMLER KATILDI!

Survıvor 2017 22 Ocak ada konseyinde şok sürpriz yaşandı Survivor 2017'nin ilk ada konseyinde adadaki yaşama dahil olacak 4 yarışmacı adayını açıkladı. Ada konseyinde önce yeni yarışmacılar çağrıldı ve kendilerini tanıttılar.

Acun ılıcalı yaptığı açıklamalarda Survıvora 4 yeni kişinin katılacağını ancak bu 4 kişiden sadece 3 kişinin Survıvor 2017 ye katılabileceğini adayların nasıl belirleneceği konusunda ise kararı yine halkın kullanacağı sms sonuçlarının belirleyeceğini söyledi.

Yeni Yarışmacı adayları kimler?

1- Anıl

2- Fatih Hürkan

3- Sadin

4- Olcan

Bu 4 yarışmacı adayının 3'u Survivor 2017'ye yarışmacı olacak katılacak.