Gündem Survivor'da kim elendi? Acun açıkladı! Herkes şok oldu...

Survivor'da kim elendi? Acun açıkladı! Herkes şok oldu...

05.06.2018 - 07:05 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Turabi, Ümit Karan, Hakan ve Damla'nın eleme potasında olduğu gecede Survivor'a veda eden isim herkesi şok etti. Beklenmedik vedanın ardından elenen ismin yaptığı hareket ise çok konuşuldu. İşte Survivor konseyde yaşananlar...

Survivorda kim elendi Acun açıkladı Herkes şok oldu...

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam heyecan dolu bir konsey yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımından ikişer isim eleme potasındaydı. Peki dün akşam Survvivor'da kim elendi?

Haberin Devamı


SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 89. bölümde Turabi, Ümit Karan, Hakan ve Damla eleme potasındaydı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Ümit Karan oldu. Ümit Karan'ın elenmesi herkesi şok etti.

ELENEN İSİMDEN ŞOK EDEN HAREKET

Ünlüler takımında yer alan Ümit Karan, hem kendi takımı hem de Gönüllüler takımıyla vedalaştı. Fakat tek bir ismi pas geçti. O da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal'di. Mustafa Kemal ile vedalaşmayan Ümit Karan eleme gecesine adeta damga vurdu.

İzleyicilerin de şoke olduğu anın nedeni de merak edilmeye başlandı. İki gün önce bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal'in hangi ismi söyleceği merak ediliyordu. Ümit Karan ismini veren Mustafa Kemal, hem ünlüler takımını hem de seyircileri oldukça şaşırttı. Nedeni ise Mustafa Kemal'in yarışmada en son olarak Merve ile kavga etmesiydi. Herkes Mustaf Kemal'in Merve ismini vermesini bekliyordu. Kendi ismini duyan Ümit Karan ise bu duruma tepki gösterdi ve Mustafa Kemal'e 'hain' dedi.

Haberin Devamı

ÜMİT KARAN'IN SON SÖZLERİ:

42 yaşındayım burada yarışmak bana gurur verdi. Gerçekten beni zorladırlar. Oğlum için yarıştım. Umarım onun kahramanı olmuşumdur. Kolay olmadı benim için. Biraz daha iyi hazırlanabilir miyim diye soruyorum. Her oyuna çıktığımda elimden gelenin en iyisi yaptım. Kesinlikle her şeyimi verdim. Kolay değil All star'da olmak. Herkesle güzel anılarım var. Bundan sonra takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Benim gönlüm şampiyonun bu takımdan çıkmasını ister.

İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 89. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmada bu gece ilk olarak iletişim oyunu oynandı. Son dokunulmazlık oyununda adeta bozguna uğrayan Gönüllüler takımı, bu oyunda oldukça iyi bir performans ortaya koydu ve zorlu mücadeleyi 10-7 skoruyla kazanmasını bildi.

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununun ardından baraka oyunu oynandı. İletişim oyununu kazandıktan sonra bu oyuna oldukça moralli çıkan Gönüllüler takımı, rakibini bu oyunda adeta sahadan sildi ve hem 10-4 skoruyla gecenin ikinci oyununu da kazanmış oldu hem de barakanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR 90. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar