Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor 78. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da kim elendi? Survivor 78. yeni bölüm tanıtımı...

21.05.2018 - 07:11 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan dorukta. Çekişmeli geçen iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımından 4 kişi eleme potasında. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor 78. yeni bölüm tanıtımı...

Survivorda kim elendi Survivor 78. yeni bölüm tanıtımı...

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki rekabet devam ediyor. Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarında yine heyecan doruktaydı. Peki Survivor'da kim elendi?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler takımından 4 kişi eleme potasına düştü. Eleme potasına düşen isimler ise Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla olmuştu.

Sevilen yarışmada bu hafta hayallerine veda eden isim Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz:" Burada yarışmak çok güzeldi. Hakkımızda hayırlısı. Kalan arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Bir yanlışım, kusurum olduysa affola" sözleriyle arkadaşlarına ve yarışmaya veda etti.

SURVIVOR'DA 77. BÖLÜMDE BARAKA VE ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da eleme gecesi heyecanında ilk olarak baraka oyunu oynandı. Müthiş bir finale sahne olan baraka oyununu 10-9 skoru ile son oyunda kazanan Gönüllüler, barakanın bu hafta sahibi oldu.

Gecenin ikinci oyunu ise ödül oyunuydu. Ödülün çok güzel bir akşam yemeği olduğu zorlu oyunu da yine Gönüllüler takımı kazanmayı başardı ve bu akşam iki oyunun birden galibi oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR 78. YENİ BÖLÜM FRAGMANI