Gündem Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Survivor Ada Konseyi 20 Mart'a ertelendi)

Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Survivor Ada Konseyi 20 Mart'a ertelendi)

18.03.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

Survivor 2017'de dün yapılan dokunulmazlık oyunu sonrası yarışı kaybeden ünlüler arasından elemeye kalan iki isim açıklandı. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrası Survivor Ada Konseyi 20 Mart Pazartesi akşamı yapılacak. Survivor'da Şahika ve Sedat'ın yanı sıra kimlerin elemeye kalacağı merak konusu oldu...

Survivor 2017de elemeye kimler kaldı (Survivor Ada Konseyi 20 Marta ertelendi)

Survivor'da dün akşam kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Hız kesmeden devam eden Survivor'da uzun süredir dokunulmazlık oyunlarında galibiyeti sırtlanan Gönüllüler takımı yine galip oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA İLK DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLER'İN

Dün akşamki dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı adalarına huzurlu bir şekilde dönerken Ünlüler takımında kılıçlar yine çekildi. Ard arda gelen yenilgilerin ardından takımda tahammülsüzlük sınırları iyice zorlanıyor. Bu akşamki dokunulmazlık kimin olacak merak konusu.

ELENEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem Kılıççı oldu. Konseyse ismi en çok çıkan Şahika olurken, Adem Sedat'ın ismini potaya soktu. Bu haftaki ilk elenme adayları Şahika ve Sedat oldu.

Gözler bu akşamki dokunulmazlık oyununa çevrildi. Bu akşamki dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler takımı kazanırsa Ünlüler takımından iki isim daha potaya yazılacak.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar