Gündem Survivor'da kim elendi? (Ünlüler takımından bir isim daha veda etti)

Survivor'da kim elendi? (Ünlüler takımından bir isim daha veda etti)

21.03.2017 - 08:42 | Son Güncellenme:

Survivor 2017’ye ünlüler takımından bu hafta elemeye kalan Sedat, Pınar, Şahika ve Furkan arasından adaya veda eden yarışmacı belli oldu. En az oyu alarak Survivor'a veda eden isim Sedat oldu. Sedat'ın elenmesi adada dengeleri değiştirecek mi merak konusu. Gönüllüler adasında işler karışıyor...

Survivorda kim elendi (Ünlüler takımından bir isim daha veda etti)

Survivor 2017 hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı yine elenme potasına dört aday birden çıkarmıştı. Sedat, Pınar, Furkan ve Şahika eleme potasındaydı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta elenen isim herkeste şok etkisi yarattı. En az SMS oyunu alan yarışmacı Sedat Kapurtu oldu.

SEDAT'IN SON SÖZLERİ...

Bugün yaklaşık birkaç saat önce Pınar'la konuşurken hatta sonradan Adem'le konuşurken söyledim. Çok hissediyorum dedim. Bugün ben gidiceğim dedim. Binlerce insan var Survivor'a katılmak isteyen. Bir tane pirinç tanesinin ne anlama geldiğini öğrendim. Yüze bakılıp abi denilip ama abi derken bile o saygısızlığı gördüm. Yavaş yavaş yaşlar eksiliyor. Allah kimseye kaza bela vermesin burada kalan. Benim Gönüllüler takımı ile ilgili de hiçbir sıkıntım yok. Herkese hakkımı helal ediyorum.

Her şey çok güzeldi. Sizin söylediğiniz gibi geride mutlaka iz bırakmışızdır. Bu zamana kadar beni destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Survivor'da en çok sayıyı alan erkek yarışmacılarda birinci Gönüllüler takımından Volkan oldu. 27 puanla birinci olan Volkan'ın ardından ikinci olan isim Ünlüler takımından Serhat oldu.

Kızlarda birinci olan isim Gönüllüler takımından Tuğçe oldu. İkinci isim ise yine Gönüllüler takımından Elif.

SURVİVOR YENİ BÖLÜMÜ TV8,5'TA

Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor TV8,5'ta yayınlanacak. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Survivor'da Berna ve Gönüllüler Takımı arasında sinirler geriliyor. Yeni bölümde neler olacak merak konusu.

SEDAT KAPURTU KİMDİR? (ÇILGIN SEDAT)

Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu aslen Sivaslıdır. 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynayarak spora yönelen Sedat Kapurtu'nın kardeşi Vedat Kapurtu (d.1978) da futbolla ilgilenmektedir. Futbol kariyerine nokta koyarak müzik alanında çalışmalar yapan Sedat Kapurtu'nun kardeşi ise profesyonel futbolcu olarak kalecilik yapmaya devam etmektedir.

Sedat Kapurtu, 4 sene Kadıköy Halk eğitim merkezinde eğitim aldıktan sonra Şan bölümü okudu. Tar ve Cümbüş çalmaya başlayan Sedat Kapurtu'ya 17 yaşında hocası cümbüş hediye etmiştir. Hocasının aynı yıl vefat etmesinin ardından evlatları, cümbüşü babamızdan yadigar diyerek almışlardır. Çok iyi bir cümbüş ustası olabilecekken yaşadığı bu durumun ardından Sedat Kapurtu sazına küsmüş bu tarihin ardından cümbüşü eline hiç almamıştır. İyi bir müzik kulağına sahip olan Çılgın Sedat, bağlama, davul, bateri, klavye, kanun çalabilmektedir.

Haberin Devamı

Müzik alanındaki yoğun temposunun yanı sıra spordan da geri durmayan Çılgın Sedat, yıllarca karate, kickbox, teakwando sporu ile ilgilenmeyi sürdürmüştür. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başlamıştır. 1 Temmuz 2011 tarihine kadar devam ettikten sonra futbola veda eden Çılgın Sedat, 2 sene Zeytinburnu’nda 3 sene de amatör olarak sürdürdüğü futbol hayatını noktaladı. Çılgın Sedat, aynı zamanda Muaythai hakemliği de yapmaktadır.
Küçük yaşta katıldığı ses yarışmasında ikinci olan Çılgın Sedat, kuaförlükten futbola, futboldan şarkıcılığa, şarkıcılıktan smackdown'a birçok meziyeti olan bir isimdir.

Çılgın Sedat, 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlendi. Siraç (d.2006) adında bir engelli ve Yağız Kapurtu adında 2 oğlu vardır. 2014 yılında “Çılgın Sedat İle Çılgın Show” adında her pazartesi ekranlarda yer aldı.

Haberin Devamı

2015 yılında eşi Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katıldı.
Çılgın Sedat, 2016 yılında Mersin'de “Club Çılgın” adı ile bir eğlence mekanı açmıştır. Yaklaşık 6 ay önce açtığı bu yer 11 Ekim 2016 tarihinde çıkan bir yangın neticesinde kül olmuştur.