Gündem Survivor Türkiye-Yunanistan'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor Türkiye-Yunanistan'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

23.02.2019 - 11:27 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye-Yunanistan'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İki takımın da kıyasıya mücadele verdiği dokunulmazlıkta bir taraf gülerek, günü rahat bir uykuyla geçirmeye hak kazandı. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazanan hangi takım oldu sorusu merakla araştırılıyor. Kim eleme potasından bugün için kurtulacak? İşte Survivor 2019'da dokunulmazlığı kazanan takım!

Survivor Türkiye-Yunanistanda dokunulmazlığı hangi takım kazandı

Survivor'da bu akşam oynana dokunulmazlık mücadelesi yine nefesleri kesti. TV8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesi verildi. Yunan takımında geçtiğimiz hafta kaybedilen dokunulmazlık oyununun ardından bir kişi adaya veda etmişti. Bu hafta Katerina Dalaka'nın katılımı ile yenilenen Yunan takımı dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için tüm marifetlerini ortaya koydu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI!

Türkiye takımında ise yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen söz konusu oyun olunca işler yeniden değişiyor. Adada yaşanan gerilim parkurda unutuluyor ve kıyasıya mücadele ile Türk takımı oyunlardaki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Türkiye takımı oldu. Ayrıca Türkiye takımı ödül oyununu da önde bitirmeyi başardı!