Gaziantep TABİPLER ODASINDAN GAZİANTEP BAROSU’NA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

TABİPLER ODASINDAN GAZİANTEP BAROSU’NA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

11.12.2015 - 15:20 | Son Güncellenme:

.

TABİPLER ODASINDAN GAZİANTEP BAROSU’NA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Gaziantep Kilis Tabip Odası, hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi için Gaziantep Barosu’na çiçek vererek, başsağlığı dileklerinde bulundu.
Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Hamza Ağca, hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi için Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı’ya çiçek vererek başsağlığı dileklerinde bulundu.
Gaziantep Barosu Başkanı Şarklı’ya başsağlığı dileklerinde bulunan Gaziantep Kilis Tabip Odası Başkanı Ağca, “Bildiğiniz gibi 2 hafta önce Diyarbakır Baro Başkanımız, bir şekilde saldırıya uğrayarak vefat etti. Biz bunun faili meçhul olarak kalmasını istemiyoruz. Hukukun üstünlüğü konusunda, cumhuriyetin değerleri konusunda çaba gösteren vatandaşlarımızın zaten yaptıkları çabaların oldukça zorluğu ve bunların insan hakları konusunda yaptıkları, kamuoyunda takdir edilmesi bekleniliyorken, üstüne bu şekil olayların yaşanması bizi üzüyor” İfadelerini kullandı.
Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı ise Diyarbakır barosunun 19 Aralık Cumartesi günü, destek amaçlı olarak ve faillerin bir an önce bulunması için Diyarbakır Barosunun talebine cevap verip bizde orada bulunacaklarını belirtti. Şarklı, “Genelde hedefte barış demokrasi isteyen insanlar özellikle seçiliyor. Sanki bu ülkeye barış gelmesin istiyorlar. Sanki bu ülkeye adalet gelmesin isteniliyor. Özellikle seçiliyorlar. Sonuna kadar takipçisi, olacağız. Başsağlığı dilekleri için ziyarette bulunan Gaziantep Kilis Tabip Odasına teşekkür ediyorum. Ama Gaziantep Barosu Başkanı olarak olayın üzerinden 213 gün geçmesine rağmen birkaç tane hakim savcı arkadaşlarımızın haricinde maalesef bir başsağlığı mesajı bile almadık” şeklinde konuştu.