Niğde TARAFTAR BELEDİYE SPOR’UN HER ZAMAN YANINDA

TARAFTAR BELEDİYE SPOR’UN HER ZAMAN YANINDA

30.09.2014 - 16:19 | Son Güncellenme:

.

TARAFTAR BELEDİYE SPOR’UN HER ZAMAN YANINDA

Niğde Belediye Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Servet Yüksel, taraftar olarak Belediyespor’u iç ve dış maçlarında yalnız bırakmadıklarını söyledi.
Taraftarın küfür etmediğini ve herkesin ailece gelip maçları takip edebileceğini belirten Yüksel, Niğdelileri şehrin takımı olan belediyespor’u desteklemeye davet etti.
Taraftar gurubu olarak Bonzai’ye Hayır Kampanyası ile Türkiye’de yerel ve ulusal basında ses getirdiklerini dile getiren Yüksel: “Niğde Belediye Spor Taraftarlar Derneği olarak gençlere örnek olmak istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spora kazandırmak için çalışmalar yapacağız. İlk olarak derneğimizde sigara içmeyi yasaklayacağız.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın desteği ile Niğde Belediyespor Kulübü olarak diğer spor dallarında da faaliyet göstermek istiyoruz. Sayın belediye başkanımızın da bu yönde çalışmaları var” dedi.
Bu hafta belediyesporun kazanmasıyla 2 bayramı birlikte yaşayacaklarını ifade eden Yüksel: “Cuma günü inşallah iki bayramı birlikte yaşayacağız. İki haftadır şanssızlık yaşıyoruz. İnşallah bu hafta maçı alıp üst seviyelerde yer almak istiyoruz. Niğdeli olarak taraftar olarak orta Anadolu’nun bağrından çıkan bir takım olarak inşallah ismimiz daha güzel yerlere doyurmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Niğdeliler maçlara ilgi gösterdiğini ifade eden Yüksel: “açık tribün 5 TL, kapalı tribün 10 TL, ama fiyatların tekrar belirlenmesi için yönetime teklifte bulunacağız. Taraftarlarımız bilet fiyatlarının indirilmesini istiyor. Bu konuda başta kulüp Bakanımız Yakup Yerlikaya ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.