Gündem Tarkan, Binlerce Seveniyle Buluştu

Tarkan, Binlerce Seveniyle Buluştu

06.09.2014 - 09:02 | Son Güncellenme:

Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konser maratonunun ikinci gününde de binlerce seveniyle buluştu.Biletleri günler öncesinden tükenen konserin seyircileri arasında Kibariye, Hande Subaşı, Şebnem Çapa, Ceylan Çapa, Candan Kıramer, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı gibi ünlü simalar da vardı.

Tarkan, Binlerce Seveniyle Buluştu

Tarkan’ın Açıkhava’daki ikinci konserini başkonsoloslar Charles F. Hunter, Jutta Wolke ve Monika Schmutz Kırgöz de izledi.

Haberin Devamı

Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konser maratonunun ikinci gününde de binlerce seveniyle buluştu. Biletleri günler öncesinden tükenen konserin seyircileri arasında Kibariye, Hande Subaşı, Şebnem Çapa, Ceylan Çapa, Candan Kıramer, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı gibi ünlü simalar da vardı. Konserde ayrıca ABD’nin İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Jutta Wolke ve İsviçre’nin İstanbul Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz de eşleri ve konuklarıyla birlikte eğlendi.

Tarkan, konserde Kayahan’ın yakında çıkacak tribute albümünden “Yemin Ettim”i seslendirdi. Mega Star, şarkı bitiminde “Kayahan’a selam olsun. Onun için hazırlanan albümde ben de en çok istediğim bu şarkıyı okudum. Kendisinden bugün bu şarkıyı okumak
için izin de aldım” dedi.

Güzel kalplim Tarkan, “Gülümse Kaderine” yi söylemeden önce şarkıda düet yaptığı Kibariye’ye seslendi: “Güzel seslim. Güzel kalplim. Seni çok seviyorum.”

Tarkan kimdir? Tarkan, 17 Ekim 1972 yılında Almanya'nın Frankfurt yakınlarındaki Alzey kasabasında doğdu. Aslen Rize'li İkizdere'li bir aileden gelen Tarkan, 6 çocuklu ailenin 5. çocuğu. Almanya'da bir süre yaşadıktan sonra, 1986'da ailesiyle Türkiye'ye dönen Tarkan, lise hayatına Karamürsel Lisesi'nde başladı. Tarkan pop müzik ile ilgili eserler yapmak istiyordu, bunun için ilk önce daha zor olan Türk sanat müziği eğitimi almayı düşünerek sesini daha da geliştirdi. Lise eğitiminin yanı sıra Karamürsel Musiki Cemiyeti'nde aldığı müzik eğitimi Tarkan'ın kendini müziğe adama yolunda attığı ilk önemli adımdır. Karamürsel'den İstanbul'a taşınmanın ardından Tarkan, lise eğitimine devam ederken iki yıl boyunca Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde Klasik Türk Müziği'nin saygın ustalarıyla müzik eğitimini sürdürdü.