Muğla Taşeron İşçilerden Ak Parti'ye Teşekkür Ziyareti

Taşeron İşçilerden Ak Parti'ye Teşekkür Ziyareti

08.12.2017 - 11:56 | Son Güncellenme:

.

Taşeron İşçilerden Ak Partiye Teşekkür Ziyareti

MUĞLA (AA) - Muğla'daki mevsimlik orman işçileri, Hak-İş, Öz Orman-İş sendikalarına bağlı çalışanlar, sendika başkanları ve yöneticileri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyarette sendika başkanları ve taşeron çalışanları, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve Muğla Milletvekili Nihat Öztürk karşıladı.

Öz-Orman İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taşeron işçilere kadro müjdesi vermesinin, tüm taşeron işçileri sevindirdiğini belirterek, yasanın oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Verilen müjdenin ailelerle milyonları sevindirdiğini vurgulayan Güçlü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz. Gerçekten bu bizim için büyük bir müjde. Allah izin verirse ilerleyen dönemlerde bu şartlar daha da iyileşecektir. Bu imkanları bize sunan devletimize şükranlarımızı sunuyoruz."dedi.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete de hakların tanınmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan, bakanlar, milletvekilleri ve tüm bürokratların yoğun emek harcadığını söyledi.

Haberin Devamı

İşçilere hak ettikleri değerin, AK Parti hükümeti döneminde verildiğine işaret eden Mete, "Tüm çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapması en büyük teşekkür olacaktır. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Bu düsturla çalışarak Allah'ın izniyle ülkemizi hak ettiği yerlere daha kısa sürede taşımak için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız." diye konuştu.

Milletvekili Nihat Öztürk de çalışanları tebrik etti.

Öztürk, Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da sevinçle karşılanan taşeron kararının kendilerini de mutlu ettiğini vurgulayarak, haktan yararlanan işçilere kararın hayırlı olmasını diledi.