Batman Taşeron İşçilerin Kadroya Alınması

Taşeron İşçilerin Kadroya Alınması

16.03.2018 - 11:47 | Son Güncellenme:

.

Taşeron İşçilerin Kadroya Alınması

BATMAN (AA) - Batman'ın Sason Belediyesince, kadroya hak kazanan taşeron işçiler için sözlü ve uygulamalı sınav yapıldı.

Haberin Devamı

Belediye Başkanlığı bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılan taşeron personellerin işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin sınav kurulunca sözlü ve uygulamalı sınav gerçekleştirildi.

Kurula Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Omaç, Sason Mal Müdürü İsmail Fırat Çetin, Mali Hizmetler Müdürü Nurşen Kutlu, Yazı İşleri Müdürü Naif Sarkık ve Fen İşleri Müdürü Turan Uçar katıldı.

Belediye Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, taşeron işçilerin kadroya geçiş hakkı tanınmasıyla Sason Belediyesinin farklı birimlerinde görev yapan ve kadroya geçme şartlarını taşıyan personellilere yönelik sınav yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, "İşçiler, sınav kurulu tarafından çalıştıkları iş bölümlerine göre farklı kategorilerde sınava tabi tutuldu. Sınavda başarılı olan ve işçi statüsüne geçme hakkını elde edecek personellerin isimleri www.sason.bel.tr internet sitemiz aracılığıyla duyuruları yapılacaktır. Tüm işçilerimize hayırlı olsun." denildi.