Teknoloji Taşınabilir Bilgisayar Kangaroo Pro Duyuruldu

Taşınabilir Bilgisayar Kangaroo Pro Duyuruldu

18.04.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

InFocus taşınabilir bilgisayar modeli Kangaroo’nun devam modelini duyurdu.

Taşınabilir Bilgisayar Kangaroo Pro Duyuruldu

InFocus firmasının üretmekte olduğu Kangaroo isimli taşınabilir bilgisayar içinde Atom işlemci ile ve “taşınabilir” kullanım için gelmekte. Eğer dokunmatik ekran olarak iPad kullanmak istiyorsanız veya bir şekilde bir HDMI ekrana sahipseniz ama elektrik fişleri konusunda sıkıntı yaşıyorsanız Kangaroo tam size göre olabilir. Bu ürün birkaç yıldır üretilmeye başlanan HDMI yuvalarını etkin bir şekilde kullanan stick PC olarak adlandırılan taşınabilir bilgisayar türlerinden bir tanesi. 4 saatlik kısa pil ömrü olmasına rağmen düşük fiyatı ile ilgi uyandırmış bir ürün.

Haberin Devamı

Yeni tanıtılan Pro modeli ise cihazın kalınlığını ikiye katlayarak Ethernet, VGA ve sabit disk yuvaları ekliyor. Ayrı satılacak olan sabit disklerin fiyatının Kangaroo Pro’dan daha fazla olması belki de tek can sıkıcı nokta. Görünüm olarak taşınabilir bir SSD’yi andıran Kangaroo, 2GB hafıza ve 32GB kapasiteli sabit diske sahip. İçerisinde bulunan Windows 10 işletim sistemi sayesinde tüm temel bilgisayar ihtiyacınızı cebinizde taşımak mümkün.

InFocus 1986 yılında Steve Hix ve Paul Gulick tarafından kuruldu. InFocus iş kullanıcıları için DLP ve LCD projektörler ve LCD düz panel dokunmatik ekranlar üretiyor. 2013 yılında, InFocus Çin, Tayvan ve diğer Doğu Asya piyasalarında yüksek özellikli akıllı telefonlar, tabletler ve LED televizyonlar sunmaya başladı. Şirket Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Güney Asya gelişmekte olan pazarlara bir genişleme izledi. 2015’te Yeni Delhi’de düzenlediği basın toplantısında Hint pazarına resmi girişini duyurdu.

En Güçlü Mini Bilgisayarlar