Tatil Atlantis Belek'te su yüzüne çıkıyor!

Atlantis Belek'te su yüzüne çıkıyor!

16.08.2012 - 17:51 | Son Güncellenme:

Kayıp Uygarlık Atlantis, Limak Oteller Zinciri tarafından Belek´te su yüzüne çıkarıldı.

Atlantis Belekte su yüzüne çıkıyor

Altın Boğa ödüllü Limak Atlantis´in her noktası minimalist akım kokan, son derece modern, insanın ruhuna ferahlık ve tazelik veren tasarımı, isminin hakkını verdiğinin bir kanıtı niteliğinde. Altın sarısı kumsalı ve bahçesinde koruduğu yüz yıllık çam ağaçlarıyla Atlantis yeniden doğdu...

Denize sıfır, havaalanına 35 km, şehir merkezine ise 45 km mesafede olan Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort yılın yorgunluğunu atmak isteyenleri bekliyor.

Haberin Devamı



Ultra Herşey Dahil ve Herşey Dahil seçenekleri ile müşterilerine hizmet veren otelde Standart Oda, Deluxe Aile Odası ve Aile Odası konseptlerinde muhteşem bir tatil geçirmek mümkün.

Oteldeki aktiviteler; Aerobic , Animasyon (Ücretsiz) , Basketbol (Ücretsiz) , Beach Voley (Ücretsiz) , Bilardo (Ücretli) , Bowling (Ücretli) , Canlı Müzik (Ücretsiz) , Dart (Ücretsiz) , Disco (Ücretsiz 24:00 e kadar) , Fitness (Ücretsiz) , Futbol (Ücretsiz) , Spa (Ücretli) , Spor Salonu (Ücretsiz) , Hamam (Ücretsiz) , Masa Tenisi (Ücretsiz) , Masaj (Ücretli) , Mini Golf (Ücretsiz) , Oyun Salonu (Ücretsiz) , Sauna (Ücretsiz) , Tenis Kortu (Ücretsiz) , Tüm Su Sporları (Ücretli) , Tenis Kortu - Aydınlatmalı (Ücretli) , Çamaşırhane ve Ütü Servisi (Ücretli) , Tenis Dersi (Ücretli) , Tenis Ekipmanları (Ücretli) şeklinde sıralanıyor.

Haberin Devamı

Yazarlar