Tatil Benelüks ülkelerinde enfes bir tatil şansı!

Benelüks ülkelerinde enfes bir tatil şansı!

25.05.2012 - 10:57 | Son Güncellenme:

BENELUX İsmi 3 ülkenin ilk hecelerinden gelir. Bu ülkeler Belçika(Belgium), Lüksemburg(Luxembourg)ve Hollanda( Netherlands) olarak sıralanır.

Benelüks ülkelerinde enfes bir tatil şansı

Son yıllara damgasını vuran ve her sezon en çok tercih edilen turlarımızdan biri olan BENELUX turlarına birde PARİS eklenince cazibesi daha da artmıştır..

Uçakların varış ve dönüş noktalarının Almanyanın Dusseldorf ,Köln ,Frankfurt şehirlerinden olmasının nedeni Almanyanın tarihi ve kültürel güzelliklerini de tatilcilere yaşatmaktır.

Haberin Devamı



Klasik Benelux Paris programlarımız yaz boyu her pazar hareketli olup 2 Gece Amsterdam -3 Gece Paris-1 Gece Brüksel -1 Gece Luxemburg'u kapsamaktadır.Paket fiyatlar 599 € dan itibaren olup fiyata dahil olan hizmetler 7 gece oda kahvaltı bazında konaklama ,Ekonomi sınıfı gidiş dönüş tarifeli uçak biletleri,Tur boyunca lüks otobüslerle şehirler arası transferler ve şehir turları ,Tur boyunca sizlere eşlik eden profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri dahildir.

Kısa sürede çok ülke gezmeyi tercih eden gezgincilerin ilk tercihi olması gereken bu turun bir diğer cazibesi ise Disneyland,Büyük Hollanda,Fransa tarihine yolculuk gibi ekstra turlara katılma imkanınız olması .Yüzde elli doluluk oranına erişen BENELUX PARİS turları için erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın..