Tatil Bir daha danışmadan sormadan tatile gitmek mi Allah korusun!

Bir daha danışmadan sormadan tatile gitmek mi Allah korusun!

23.12.2010 - 14:36 | Son Güncellenme:

Ofisin içerisinde ve evde dört duvar arasında geçiyor koca bir yılımız. Yazın kaçırdığımız erken rezervasyon fırsatı da bizi yeterince üzdü. Yazın acısını kışın çıkartmak istedik, atladık arabamıza ver elini Kartalkaya! Yaz otelleri gibi çok alternatif olur zannettik ama bir de ne görelim! Otellerde yer yok!

Bir daha danışmadan sormadan tatile gitmek mi Allah korusun

Bir daha danışmadan sormadan tatile gitmek mi Allah korusun
Kartalkaya hayalimizden buruk bir şekilde vazgeçerek, Abant’a geçmeye karar verdik. Abant ise ayrı dolulukta, yer bulmak imkansız. Bir anda aklımıza Anı Tur’u aramak geldi. 444.02.64 numaralı telefonu cep telefonumdan cepten harici kod çevirmeden direkt aradım. Yarım günde yapamadığımız işi, çıkan danışman yaptı. Ilgaz Hotel rezervasyonumuz birkaç dakika içinde gerçekleşti.

Nefis bir tatil yaptık. Eşim, kızım ve ben son derece mutlu döndük. E bir de o tatilin üzerine ofiste çalışmak olmasa! Sizlere tavsiyem bu işleri uzmanına sorarak yapın ve mutlaka çekinmeden danışın.

444.02.64 numaralı telefonda veya www.anitur.com.tr’den beni arayın butonuna bastığınızda size yardım edecek birilerini mutlaka bulabiliyorsunuz. İyi ki varsın Anı Tur!

Zafer Karaş Kocaeli / Gölcük


Yazarlar